Hogy mondjam el paromnak o 19 en 18 hogy vedekezes ellenere is becsuszott a baba a teszt szerint?
Szoval par napja kesik (soha nem volt pontos) ezert csinaltam ma reggel egy tesztet amin az egyik csik halvany volt de a masik is megjelent.
Szoval itt vagyok eleg kaotikus elethelyzetben es most ez.
Az en egezsegemnek sem tenne jot a baba es neki se az eletkorulmenyek amit most tudok biztositani neki.
mivel elmultam 18 mehetek abortuszra szulo nekulu is? es ok nem tudjak meg elvileg vagy de?
kb 5 hetes lehet a magzat.
mindog figyelunk es vigyazunk nem is ertem hogy tortenhetett.
kerlek ne megszoljatok inkqbb segitsetek.
elore is koszonom szepen
Szoval a elvetetes elenes kommenetloknek megertem oket es hogy ha tudnam hogy jo elete lesz es valamelyest nekem is akkor nem vetetnem el.
mint a posztban is emlitettem sajnos vannak terhessegre nem pozitiv hatassal levo betegsegeim amik miatt doki mar korabban meg mondta egezseges gyerekem nem lehet.
es bocsanat hogy ide irtam nem lattam hogy van kimondottan ilyen kategoria.
es higgyetek el en lennek az egyik legboldogabb ember a foldon hogy ha egezseges lehetnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!