Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36hetes vagyok és napok óta...

36hetes vagyok és napok óta alig mozog a babócám!? Nálatok?

Figyelt kérdés
Tapasztalat? Eddig nagyon ficánka volt, frontoknál lustább, de ez mostmár 2napja így van, hogy alig mozog, inkább csak kinyomja magát itt ott... Nem emlékszem, hogy a kislányomnál hogy volt, de ő alapvetően nyugodt volt a pocakban. Most kukis van bent és eddig egy Herkules volt. Pénteken nézett szívhangot a védőnő, minden rendben volt. Ilyenkor a helyhiány miatt lehet? Vagy nyomja magát lefele?
2019. szept. 24. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
9es, 2es vagyok, koszonom hogy faradtal a kommented megirasaval,jol esett latni hogy nem csak nekem kavarog a gyomrom a kerdezo verlazito stilusatol.;)
2019. szept. 25. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Ne hibáztassuk emiatt a kedves kérdezőt, vannak nők akik a baba fejlődésével egyenesen arányosan épülnek le mind értelmileg mind szellemileg, ez is csupán a babóca(fúj) túlélését szolgálja. Valószínű ő is ezen esik át, legyetek hát megértőek.
2019. szept. 29. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Beindult a kukis babóm :)))))) ne. Komolyan a terhesség miért jár agyhalállal?
2019. szept. 30. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük agyas is van bent, nem csak kukis.
2019. szept. 30. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!