Nyugtalanít ez a barnázgatás. Nálatok is volt ilyen?
Ha az uh mindent rendben talál, ami azt jelenti, hogy a "babával", baba körül nincs rendhagyó dolog, szinte nem is foglalkoznak az orvosok vele. Ha a barnázgatás, rózsaszínes váladék fennáll, ha időnként kicsit erőssebbé válik vagy nagyobb mennyiséggé, akkor szokták tanácsolni, hogy azért hetente uh-gal nézzenek rá. És még akkor sem biztos, hogy baj van.
Végülis nem nagyon publikálják, de amikor én is hasonló helyzetbe kerültem régebben, akkor láttam körülöttem, hogy milyen sok kismama a koraterhességénél barnázik és fent említett hasonlók.
Az orvos pedig erre azt mondja rendszerint, hogy a természet eldönti... az "okosabbik" ajánlja a plusz progeszteront, mert végülis ártani nem árt, a "kit érdekel orvos" pedig azt bizonygatja, hogy manapság már teljesen felesleges.
Előfordulhat, hogy + progeszteron mellett is fennállnak a tünetek, akkor is végig kell csinálnod. Iszonyatos helyzet az állandó aggódás, de telik az idő és a 12-16. hét között meg fog szűnni, ahogy körülöttem is a gyakorlat ezt mutatta.
Pihenj sokat. Végezd óvatosan a napi muszáj dolgokat és folyamatosan ellenőrizzenek téged és babád. Majd eltelik az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!