Akinek első terhességnél nem lett striája, másodiknál se?
Figyelt kérdés
Elsőnél nekem nem lett, kentem minden nap, pedig hajlamos vagyok rá, combomon sok van, még fiatalkori hízás miatt.
Terhesség alatt 18 kgt hiztam, de a hasamon egy csík se lett. Valaki volt így? Második terhességnél lett? Gondolom most de fogok többet hízni mint az elsőnél.
2019. szept. 21. 08:54
1/9 anonim válasza:
A 4. után sem. 😊 Anyukám 5 gyermeket szült, olyan a hasa, mint egy 20 évesnek.
4/9 anonim válasza:
Az elsonel sokat hiztam vekony alkatra es nem lett csikom.
A masodiknal lett az utolso heten, pedig akkor nagyon keveset hiztam, akkor is vekonyan kezdtem, a hasam nem volt nagy, a baba pedig kozel egy kiloval kisebb, mint az elso gyerek.
A harmadiknal nem lett csik (vekony alkat, keves hizas, nagy baba).
5/9 A kérdező kommentje:
☹️ Tehát akkor ezt sem lehet kiszámítani. Szerencse kérdése...
2019. szept. 21. 10:36
6/9 anonim válasza:
Elsőnél nem lett, 5 kilót hiztam, nem volt nagy hasam. Másodiknál ikreket vártam, szinten 5 kilót hiztam (igaz jóval előbb szültem, mint elsőre), hatalmas hasam volt és csúnya strihas lett.
7/9 anonim válasza:
Nem lett. Hízni kb ugyanannyit híztam és a hasam se lett nagyobb 2. babával (csak jóval hamarabb nőtt, elsőnél meg az utolsó 2 hónapban hirtelen kb a semmiről..)
8/9 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, h mennyi idős vagy; 20 évesen nyilván rugalmasabb a bőröd, könnyebben regenerálódik a szervezeted is, stb., mint mondjuk 35 évesen.
9/9 anonim válasza:
A striak kotoszoveti gyengesegek. Ge etika.
Nekem pasi letemre is van.
Sot 40kilos lanyoknak is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!