38 hetesen a tonik árthat a babának?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvasok a neten és nem tudom eldonteni de baromira kívánom.2019. szept. 18. 18:43
1/5 anonim válasza:
Nem árt neki
Hiedelmek szerint beindíthatja a szülést
Én megpróbáltam 40+3-tól napo 1,5-2 l ittam
Semmi nem történt.
Elvileg, ha kész a baba, csak akkor van esély, de nekem is 41+1 indult spontán
2/5 anonim válasza:
Én is ittam a 40. héten mikor nagyon el akartam kerülni az indítást, megittam napi 2,5-3 litert, hát semmi nem történt...41+1-re született a lányom.
3/5 anonim válasza:
Sógornőm szombat este leküzdött egy pohárral. Hétfőn töltötte volna a 41 hetet és be kellett volna feküdnie. Reggel villámszüléssel meglett a gyerek.
Húgom liter számra itta, semmi. Aztán egyik este vittem neki almaszószt, dupla adag fahéjjal (már egy hete volt benn a kórházban), éjfélkor elindult ott is a babó. Ő állítja, hogy a fahéj volt.
Szerintem meg ha a baba készen áll jönni fog. Sosem tudjuk meg de valószínű, hogy ezek nélkül is ugyanúgy megszültek volna aznap.
4/5 A kérdező kommentje:
Én csak nagyon kívánom, nem cél hogy meginduljon persze nem bánnám 🤭😁
2019. szept. 18. 22:15
5/5 anonim válasza:
A nagyfiammal az utolsó 2 hónapban nagyon kívántam és sokat is ittam. 4 órával jött késöbb a kiírtnál. Szóval nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!