Escapelle 72oras utan volt akinek kesett?
Figyelt kérdés
Nagyjából középidőben kellett folyamodnom a gyogyszer bevetelere. Nem volt utana pecsetelo verzes. 3napja kellett volna megjonnie es semmi. A hasam fajdogal.2019. szept. 16. 12:35
11/20 A kérdező kommentje:
Most elmentem mosdoba es kicsit rózsaszínes volt a wc papír. Ez jot jelent vajon?
2019. szept. 16. 16:50
12/20 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb embernél beválik. Csak hát itt is vannak kivételek. Szerintem meg fog neked jönni. De miért nem csinálsz egy tesztet?
13/20 A kérdező kommentje:
Csinálok majd csak várom h most ebboll lesz e menstruácio :S
Egyelore mem faj ugy a hasam ahogy szokott es ket csepp barna valami volt a tamponon..
2019. szept. 16. 21:50
14/20 anonim válasza:
Engem érdekel majd a vége ha nem baj. Megírnád?
15/20 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi sőt az a rozsaszines valami a wc papiron azota nem jelentkezett..
Ma reggel eros hanyinger, a hasam es derekam fajdogal. Ma van 4.napja h késik.. ☹️
2019. szept. 17. 12:51
16/20 anonim válasza:
Akkor ideje lenne tesztet csinálni
17/20 anonim válasza:
Nyugodj meg! Ennyire rövid idő elteltével nem jelentkezhetnek még terhes-tünetek.
18/20 A kérdező kommentje:
Ma délutánra ismét valami kezdemény erzekelodott a tisztasagi betetben de több mint tegnap es barna színű. :/
Nem tudom ebbol lesz e mensi. Remelem nagyon!!
2019. szept. 17. 18:50
19/20 anonim válasza:
Én is remélem! Van valami fejlemény?
20/20 A kérdező kommentje:
Estére végül felerosodott
Viszont nem faj annyira a hasam amennyire szokott es nem annyira intenzív sem a verzes de legalább piros színű szóval mondhatni megnyugodtam de azert elmegyek orvoshoz ha elmúlt.
2019. szept. 18. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!