Szia! 7es vagyok
Igen ez az én kérdéseimnél is elõfordul, h jôn vki és lepontoz mindenkit aztán azt hiszik a kérdezõ volt ...
Sajnálom, de míg ninvs menzesz addig van remény.
Nekem úgy néz ki, h ma megjött, így hálaég nem pazaroltam egy tesztet. Valószínū a felfázástól késett, de majd máskor. Neked kitartást, írj majd mi Lett végül!
Milyen érzékenységűvel teszteltél?
Amig nem jön meg addig van remény kedves kérdező 😊
Kedves kérdező, akkor vedd tárgytalannak a kommentemet és mielőbbi babásodást kívánok neked!
Aki meg mindenkit lepontozott, azt kívánom, soha az életben ne legyen nagyobb öröme!
Gyerekek,ez brutal egyertelmuen pozitiv.
Nekem soha nem idon belul lett pozi mikro terhes lettem.bar nem is lenyeg,ha van hcg akkor 2 csik lesz. Es itt bizony van
Köszi mindenkinek a választ. Ha nem jön meg kedd reggelig újra tesztelek, hogy erősebb lesz-e a csík vagy sem.
Megírom majd a fejleményeket.
Kedves utolsó neked melyik teszted lett időn túl pozitív és mennyire időn túl? Hány napja késett màr mikor pozitívat teszteltél?
én is látom a 2. csikot.
Szerintem vegyél másféle tesztet, erősebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!