Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen elektromos mellszívót...

Milyen elektromos mellszívót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen elektromos mellszívó vált be.

Nem szeretnék rá túl sokat költeni, 25 ezernél nem többet. De fontos, hogy jó minőségű legyen!

2019. szept. 12. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már megszültél? Mert lehet, hogy nem is lesz rá szükseged. Egyébként Medela és Avent márkák jók.
2019. szept. 12. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kórházban lansinoh volt, itthon medela swinget használok. Bár ezek több mint 25.vagy esetleg bérlés? Akkor csak azt a részt kell megvenni ahol konkrétan atmegy a tej. Szóval a motor részt bérled.tehat higiénikus. Minimanoban láttam.
2019. szept. 12. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem esperanzam van. Szuper 😊e-magrol vettem.
2019. szept. 12. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Javaslom, hogy inkább először kézit vegyél.

Nekem a kórházban kicsinalta a mellem a 35 ezres elektromos Medela....

A férjem vett egy gagyi kézit és 5 perc alatt 80 ml fejtem másnap csak az egyik mellembol.

2019. szept. 12. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Medela swing vált be, van kézi medela is, az os jó. Nekem az avent kényelmetlen volt
2019. szept. 12. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem babyono van, 17ezer, és teljesen jó, hatékony.
2019. szept. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!