Miért van lepukkanva, elhizva minden civil terhes, terhesseg utani no?
Elég rosszindulatú ember lehetsz. Vagy kisebbségi komplexusod van, mert nem sikerül semmi az életben, vagy tényleg gyök.ér vagy.
Nem minden kismama/gyerekes anyuka ilyen. Ahogy észrevettem, főként azok néznek így ki, akiket telibeszarja a párja, nem segít nekik sem a háztartásban, sem a gyerekkel és még elvárja, hogy az asszony körülugrálja,és még az ágyban is kielégítse a vágyait.
Akiknek szitter, mama, papa, anyámkínja segitsége van, az ráér naponta edzőtermezni, heti fodrász, magassarkú.
Én adok magamra, el tudok járni néhanapján, sportosan öltözöm, hetente mosok hajat és jajaj, van rajtam 15 kg de folyamatban van az eltüntetése.
Egyetértek az utolsóval. A celebkéket, akiket is felsoroltál, csak fényképen látod, élőben sosem.Persze,hogy tökéletesek, smink haj... 3 órát ha nem többet készül egy ilyen beállított kép róluk.
Igen, vannak igénytelen nők, ez igaz, de olyanok közt is van igénytelen, aki nem is szült még.
Általánosítani pedig nem szép dolog, mert az, hogy te csak az elhízott, igénytelen nőket veszed észre az csak a te fókuszodnak köszönhető.
Másrészt pedig smközvetlen szülés után is ki kell mozdulni néhány "civil" nőnek, amikor mindenhogy néz ki szegény, csak nőnek nem, ugyanis időbe telik, míg egy nő összeszedi magát szülés után.
De lefogadom, hogy egy gyermektelen nő vagy, aki azt sem tudja mivel jár a terhesség, szülés, gyereknevelés. Csak azt látod, hogy Luxusvivike tökéletes, de a műtétet, ami eltünteti a striákat, meg plasztikát, ami helyrerakta a lógó melleit, azt nem.
Az, hogy celebek alapján ítélkezel, akiknek az élete csak látszat, minden a médiának szól amit csinálnak, az, hogy te az ő életük alapján ítélsz el másokat mindent elmond rólad, főleg azt, hogy tökéletesen felszínes vagy semmi több.
Nem minden nő hízik el és válik igénytelenné szülés után!De tény hogy sokan. Ok, a hízást nem mindig lehet meg akadályozni, állhat betegség is a háttérben. De azt én sem értem, hogy miért kell zsíros hajjal, kócosan, szakadt nyullot melegítőben és pólóban az utcán csatangolni. Lehet egyszerűen úgy érzik, hogy ez meg van nekiek engedve, mivel ők újdonsült anyák. Ez viszont helytelen hozzáállás. Ugyanis gyorsan pólót, nadrágot váltani, vagy este hajat mosni nem nagy dolog és alap higiénia.
Amúgy a celebeket nincs mit nézni. Mindnek bejárónője van, meg babysittere, pénz is van dögivel, így minden két hétben teljes tuningon esnek át (pedikűr, manikűr, kozmetikus, fodrász) és tény hogy nem mindenki tudja magának ezt megengedni. Arról nem is beszélve, hogy ahogy szülés előtt úgy szülés után is egy személyi edző foglalkozik velük. Míg a civil anyukáknál az edzés a játékok össze vakarásával és a házi munkával véget is ér.
'Civil' anyuka vagyok; 14 hónapos kislányommal vagyok itthon.
Ha megyek valahová, mindig kisminkelem magam, 'mackóm' nincs is, mert itthon is tunika + leggings-ben vagyok, a játszóra is így viszem a gyerekem; ez a 'legjátszósabb' öltözékem. Ha megyek valahová, ugyanúgy szoknyát, ruhát veszek fel magassarkúval, mint a gyerekem születése előtt, a különbség csak annyi, hogy nem túl magas a cipő sarka, hogy még tudjak benne futni a gyerekem után, és nem túl mini a ruhám, hogy le tudjak még hozzá hajolni anélkül, hogy 'villantanék'.
Esténkét sportolok, vagy otthon erősítek; jelenleg 48 kg vagyok, még mínuszban is az eredeti súlyomhoz képest.
Fenékig ér a hajam, és sosem zsíros...
Csak hogy tudd, van ellenpélda is!
Ez szémelyes igény, és higiénia kérdése; nem a népszerűségé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!