26 hetesen 700g nagyon kevés?
Figyelt kérdés
Orvos azt mondta, hogy korának megfelelő, de mindenhol azt olvasom, többnek kéne lenni.2019. szept. 7. 10:28
1/5 anonim válasza:
Nekem 26+2-n volt 870 gramm, de ő 3700-al született a 38. héten.
Rendben van a babád súlya.
Nem értem miért nem az orvosodnak hiszel?
2/5 anonim válasza:
Az orvos ezt tanulta éveken keresztül. Ne kérdőjelezd meg a véleményét egy két fórum olvasott információ alapján.
3/5 anonim válasza:
A gyikos emberek nem okosabbak az orvosnál.Megint egy felesleges ,,kérdezzünk valamit" kérdés.
Nem KELL többnek lenni. Ahogy vannak magasabb és alacsonyabb emberek,kövérek és vékonyak, úgy vannak kissebb és nagyobb babák is. De általában kiló alatt vannak még ilyenkor
4/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ez csak egy durva becslés, pár hosszúság meg kerület alapján. A világon semmit nem jelent.
5/5 anonim válasza:
Nekem is 745 gramm volt. 3040 grammal született 41. hétre egészségesen. Előttem volt egy anyuka, akinek 1kg-mal volt nagyobb a babája és ugyanannyi idős terhes volt,mint én. Csak annyit mondott rá, hogy valószínűleg 4000-5000gramm között fog születni,az enyém meg 2700-3200 között. Bejött amúgy,mert véletlenül egy kórteremben kerültünk a másik anyukával és az övé 4500 körül volt. Egészséges mindkét baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!