Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehetek terhes?...

Szerintetek lehetek terhes? (Többi lennt)

Figyelt kérdés
Nos. Kezdjem az elején.Augusztus hónap első napján megvolt a menszeszem , 6-7 napig tartott normálisan. Aztán augusztus végén 26 ikán is megjött ugyszint 6-7 napig tartott. Tehát egy hónapban kétszer volt a menstruációm. Volt hogy már előfordult velem ez a "furcsaság" nagyon nagyon ritkán max egy évben egyszer ha ilyen volt szóval nem paráztam rá, a sok stressz okozza egyébként ezt én is tudom.Szeptember elsején együtt voltam a párommal , és "megszakításos" módszerrel szeretkeztünk. Óvszerbe ment el , így elvileg nem lehetnék terhes, de ugye ez sem kizárt. De. Azóta eltelt 5 nap, és most "szurkáló" érzést érzek lent a hasamnál, étvágyam olyan mint eddig , rosszullétet még nem igen tapasztaltam, fáradtságot azt viszont igen .Lehet, hogy csak beképzelem de semmi sem lehetetlen. Szerintetek ? És mi van akkor ha a mostani hónapban nem fog megjönni , azért mert augusztusban 2 alkalommal jött meg ? Teszteljek így 5 nap után vagy hány napot várjak 8-9-et , hogy biztosabb legyen a teszt eredmény?

2019. szept. 6. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

"Huszonévesek vagyunk , és egyszerűen nem tudom rávenni hogy az elejétől használjuk a gumit "

nyilván gyereknevelésre vagy tartásdíjra könnyebb lesz.

A tablettát nem szedni mert "ismerősök példáján tanultál" ez azért a nap mondása, nagyon jó, megtanultad ismerősök példáján hogy ne nagyon védekezz, ez szuper.

Írod ezeket úgy hogy a menstruációs ciklussal se vagy tisztában igazán, általános iskolai anyag, erre kellett volna figyelni nem az ismerősök sztorijaira.

Tesztelni meg az elmaradt menstuáció dátuma körül lehet kb, nem a ciklus 10. napján.

2019. szept. 6. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Mi bajod az írásommal?
2019. szept. 6. 21:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom azóta teszteltél e már de az ilyen pasit én rég elküldtem volna a francba ha nem tetszik neki hogy nincs szex gumi nélkül.
2019. szept. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!