Dr. Patkós Péter? ( I. Női klinika, Baross utca )
Figyelt kérdés
Vélemények? Tapasztalatok?2008. nov. 15. 17:52
1/5 anonim válasza:
Szia!
Az unokatestvérem mind a két gyermekét nála szülte. Ő maximálisan meg volt elégedve vele. :-)
2/5 anonim válasza:
Anyám még nála szülte az ikerhungaimat több mint 30 éve.
Én is jártam hozzá, de elég lekezelő volt, kicsit elszállt magától.
Aztán mikor 99-ben terhes lettem a fiammal, átmentem a Margit kórházba egy orvoshoz, akihez most is járok.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. nov. 18. 08:27
4/5 anonim válasza:
Látom, nem valami friss a kérdés, de hátha még valakit érint a dolog.
Én nála szültem az első babámat császárral, most májusban fogok szülni és azt is nála. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, úgy szakmailag mint emberileg. Csal jót tudok mondnai róla, én nagyon szeretem! Maximálisan mellettem volt az egész terhesség alatt, a szülés közben és utána is.
5/5 anonim válasza:
Látom, nem aktuális a kérdés, de hátha még valakinek hasznos lesz a válasz. Én "egyéb" nőgyógyászati problémával mentem hozzá, mivel szakmabeliek ajánlották. Szakmailag: alapos, iszonyatosan nagy tudású, precíz és nagyon óvatosan vizsgál. Egy több éve húzódó, kevert fertőzéses, más nőgyógyászok által félrekezelt visszatérő probléma végére tehettem pontot a segítségével, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok! Emberileg pedig etikus, nagyon kedves, sőt jó humorú orvos, abszolút nem tapasztaltam nála a lekezelés legkisebb jelét sem. Végig partnerként kezelt és bevont a kezelés folyamatába. Rengeteg betege van, mégis mindent a legapróbb részletekig átbeszélt velem és őszintén éreztem rajta a szakmai alázatot, hogy tényleg számított neki, hogy meggyógyuljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!