Szerintetek korai 20-22hetesen 4D ultrahangra menni?
Figyelt kérdés
Még csak 17 hetes, de már fobtolgatom, mikor érdemes elmenni 4d ultrahangra.
Nem akarok túl későn se menni.
2019. aug. 30. 17:24
1/4 khniki válasza:
Inkább 24-27 között érdemes, ilyenkor még nagyon nyüzüge szegény, nincs rajta babaháj. Később már jobban látni a mimikáját is.
2/4 anonim válasza:
Én most voltam 25 hetesen. Mikor mondtam a védőnőnek, húzta a száját, mert szerinte korai. Viszont mikor elmentünk az ultrahangra, mondta a szonográfus hölgy, hogy jó, hogy nem később mentünk, mivel a mellső falon tapad a méhlepény. Ha később megyünk még ennyi sem látszott volna. Ha neked is ott tapad, szerintem 23-24 hét az ideális. De egyébként 25. héttől javasolják.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Minden ultrahangot olyan izgalommal várok,, hogy láthassam kicsit. És ezt is nehéz lesz kivárni 😃
2019. aug. 30. 17:41
4/4 anonim válasza:
Én voltam 24 hetesen az nem volt nagy élmény úgymond, többet reméltem. Aztán voltunk 28 hetesen mert mondta a szonografus hogy ott körül alakulnak ki a kis zsirpárnák a pofiján, és az már teljesen más volt valóban. Minden kis vonására rá lehetett ismerni ahogy megszületett és aközött a kép között ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!