5 hetes terhes vagyok. Nemvart elott 2 nappal eros pozit teszteltem, gorcsolt a hasam, ami nem szokott mensi elott. Gyanus lett a dolog. Nemvart napjan csokkent a gorcs, most meg 2 napja folyamat gorcsolok. Elviselhetoen. Aggodjak szerintetek?
Figyelt kérdés
Szept. 13en megyek dokihoz.2019. aug. 30. 15:15
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt tapasztalom,hogy a Beres Magnezium nem igazan hasznal. Holnap veszek Magnerotot. Ma kicsit jobb volt a pocim,de igy estere megint erzem. Igazabol nem tudom hogy leirni,gorcs,vagy inkabb olyan neheznek erzem. Fajnak a melleim. Mas tunet nincs.
2019. aug. 31. 21:18
12/15 anonim válasza:
Nekem is így volt, vártam hogy megjöjjön mert 3 hete mellfeszülés kínzott, de 2 hét után mindig megjött, ez volt az egyetlen előjel. Éreztem azt mikor megakar jönni, görcsöltem és alig tudtam felállni. Másnap se jött meg, ezért teszteltem és pozitív lett, ekkor voltam 5 hetes terhes és ekkor még a menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmak gyötörtek, rá 1 hétre elmúlt és felváltották a tipikus terhességi tünetek. 22. hetes kismama vagyok és kisebb görcsög előfordulnak a méh tágulása miatt, de minden rendben. Kivánom hogy neked is baba legyen. 😊
13/15 A kérdező kommentje:
6.hetben vagyok,a gorcsok most is megvannak. Inkabb estenkent kellemetlenebb. Faj a cicim (nagyon), puffadok. Mas nincs nalam egyenlore. Jovoheten megyek a dokihoz. Annyira varom!!!!!!!❤❤❤kimondhatatlanul!! Remelem a hanyas,hanyinger elkerul,egyenlore nincs. Boldog babavarast neked is.😊
2019. szept. 5. 13:08
14/15 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, ha nem verzel! 😊 nálam a 7. hétig voltak szinte mindennaposak a görcsök, nem elviselhetetlenül de azért éreztem. Persze mindenkinél más. Ahogy ez elmúlt felváltotta az egész napos hányinger 😅 most vagyok a 9. hétben.
Az orvos magneziumot javasolt, én Magnerotot szedek.
Mindjárt szept 13., az orvos majd megnyugtat 😊
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 14es🙂igen,mindart itt van a csutortok. Elirtam,12en megyek😊 nagyon nagyon varom,remelem minden rendben lesz❤nagyon varjuk a picit. A gorcsok elmultak,most szurkalasokat erzek. Te jol vagy?
2019. szept. 10. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!