Nektek milyen erős a babamozgás a 22. hét körül?
Mindenhol azt olvasom, hogy már kirúgja a házat, már nem tudsz aludni stb....
Nálam nincs ilyen. Érzem a rugdosást, de csak megremeg egy picit a hasam tőle, semmi fájdalom, még kívülről sem lehet tapintani, bár igaz, hogy hasra hízós vagyok, szóval ott van a felesleg. Mellsőfali a méhlepényem.
Én eleve csak a 20. héttől éreztem. Szóval a 22.-en kb. annyit, mint te. Később, ahogy nőtt, egyre intenzívebb lett, egy idő után már azt hittem, a hasamon át fog kimászni. :D
38 hkm
Én alig várom, mikor fogbösszerugdosni😂. Nagyon várt baba ő, sokára sikerült összehozni.
Most meg mindenen parázok. Tegnap elkezdett szúrni a köldök melett, de olvastam, hogy ilyenkor mindenkinek van pár napig, mert megint nő a méh. Ez van ki kell bírni.
23 hetes kismama vagyok második baba és a 17. Héttől érzem. Folyamatosan mozog, már egészen felül is érezni. Fájdalmat nem okoz.. Viszont meg is lepődtem mert az előző terhességemnel kb a 28-30 héten volt ilyen intenzív.
A hasam folyamatosan feszül amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!