Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányinger szédülés nincs erőm...

Hányinger szédülés nincs erőm már mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 heted terhes vagyok és szó szerint egy teher már😪

Folyton hányok, megy a hasam, szédülök nincs egy pici erőm se. Jóformán amit meg eszek ki is jön sokszor a víz is. 2. Baba az elsővel is végig hánytam de ennyire nem volt ilyen. Ráadásul a hormonok miatt egyre elviselhetetlenebbül viselkedek a párommal is, nem tudom meddig bírja. Próbálok uralkodni magamon. Az orvos azt mondta hogy ez megszokott tünet de mégis nekem el kell látnom a fiamat és jön az ovi is. Össze kéne magamat szedni.

2019. aug. 30. 07:53
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
Jol irtad, ossze kene magadat szedni. Nem csak magad miatt, hanem a kisfiad es a parod miatt is.
2019. aug. 30. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi vitamint szedsz? Mennyit alszol?
2019. aug. 30. 11:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Szedek Magneb6-ot, kalciumot, b6 vitamint. Ennyit javasoltak a gyógyszertárban.

7-8 órát szoktam aludni és igyekszem nem el hagyni magam.

Most picit jobban érzem magam. Védőnőnél ma voltam aki azt javasolta mondjam megint hátha mostmár fog írni valamit.

2019. szept. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!