Angelika vagy Anna?
Figyelt kérdés
Ez a ket nev kozott vacilalok engem nem zavar ha popularis vagy sem, csupan hangzasra, melyik a szebb szerintetek?2019. aug. 29. 23:06
11/19 anonim válasza:
Ezek közül az Anna. Az Angelikát liknak fogják csúfolni a leleményesebb gyerekek. Amúgy sem szép név.
12/19 anonim válasza:
Anna tucatnév, de ha neked nem baj akkor ok.
Angelika se lenne rossz, de nekem fura az a "lika" a végén. Akkor inkább már az Angéla.
13/19 anonim válasza:
Anna. Az Angelika nekem kulfoldiesen hangzik, idegen.
14/19 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Anna tucatnév, az Angelika helyett meg inkább az Angelinát választanám. Nem jönnek be a "ka" végződős nevek. De ha csak ezek közül lehet választani, akkor inkább Angelika.
15/19 A kérdező kommentje:
Latom meg mindig sokaknak nem jott at, h nem erdekel, h tucatnev e, es csak hajtogatjak a statisztikat...
Mindegy, koszonom azoknak, akik a kerdesre valaszoltak!
2019. aug. 30. 11:58
16/19 anonim válasza:
Ha csak ez a két név közül leget választani akkor Anna.
Off: Minap megismertem egy gyönyörű középkorú hölgyet. Angélának hívják. Szerintem igazán szép és nőies csengésű név. 🙂
17/19 anonim válasza:
Speciel én nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy Annából 5 millió van, emiatt nekem hangzásilag se tetszik.
Másrészt meg valószínűleg azért is vagyok ennyire ellene, mert én Anita vagyok, ami ugye, az Anna spanyolos formája. Úgyhogy továbbra is a a Angelika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!