Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes kismama, másnakis...

34hetes kismama, másnakis szokott olyan érzése lenni mintha remegne vagy rázkódna a babója, normális dolog ez?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is szoktam érezni. Ezt én kérdeztem. néhányan azt hiszik, hogy csuklás, de ez nem az. Nekem a nődokim azt mondta, végül mikor megkérdeztem, hogy normális.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2008. nov. 15. 14:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Üdvözletem!
2008. nov. 15. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen, nekem is be szokott remegni. Elképzelni nem tudom, hogy olyankor mit csinálhat, de az biztos, hogy nem csuklik. Ha ennyien érezzük, bizots normális. Minden jót! 38 hetes kismama.
2008. nov. 15. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokot olyan érzésem lenni amiröl beszéltek és nem is ritkán pedig még csak 27 hetes vagyok.Én is szeretnék biztos lenni benne hogy nincs e baja a babámnak.Jövö héten megyek a dokimhoz és én is ráfogok kérdezni.

Addig is boldog babavárást

2008. nov. 15. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát.Boldog babavárást!
2008. nov. 15. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:

30 hetes vagyok, az utóbbi időben nekem is szokta csinálni.

De az tuti, hogy nem csuklás, mert azt másképp szoktam érezni.

Sajnos nem tudom mi ez, de a kicsink jól van.

2008. nov. 15. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem màr megvan a babàm,de èn is èreztem ilyet!Fura volt....de a baba egèszsèges
2008. nov. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!