Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ha nagyon fáj a...

Mit csináljak ha nagyon fáj a fejem? Lehet ettől baja a picinek? Valakinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Én nem tudom mitől fáj. De nagyon fáj egesznap fekszek..

23hetes vagyok

2019. aug. 24. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Frontok, kevés folyadék, fáradtság.

Segit a hideg borogatás, panadol.

2019. aug. 24. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vegyél be gyógyszert semmi baja nem lesz tőle a babának főleg így a második trimeszterben. Sokkal jobbat teszel vele, mintha szenvednél, azt is érzi a baba. Paracetamol ajánlott. Sajnos néha elkapja az embert a fejfájás, bármi lehet. Nálam általában kevés víz, alacsony vérnyomás okozza, és van hogy egy kávé helyre teszi, nem tudom te hogy állsz a vérnyomással
2019. aug. 24. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vegyél be panadolt, ne szenvedj, én nagyon fejfájós voltam terhességek alatt, csak akkor vettem be, ha nem múlt el pihenés, sok vízivás után. Nem lesz a babának baja.
2019. aug. 24. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bementem a gyógyszertárba és kértem olyan gyógyszert amit lehet terhesen is szedni. 1szer vettem be talán. Sokszor segít az ivás, borogatás, tarló masszírozás
2019. aug. 24. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tarló hanem tarkó
2019. aug. 24. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be gyógyszert, én advilt használtam ez az egy ami elmulasztja nagyon fejfájós vagyok
2019. aug. 24. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 17 és a 23. hét között minden nap migrénes fejfájásom volt, amikor már nagyon nem bírtam akkor vettem be Panadolt (bármilyen paracetamolt lehet egyébként). A babának nem ártott semmit egyáltalán sem a fejfájás sem a Panadol.
2019. aug. 24. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En orvosi engedellyel algopirint szedek,mert sajna a panadol nem viszi el a fajdalmamat. Amugy sztem az idojaras a ludas ma en is kivoltam miatta
2019. aug. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!