Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki terhesség alatti szorongás/depresszió ellenére egészséges, nyugodt babának adott életet?

Figyelt kérdés
Már kicsi gyerekként is voltak problémáim, melyek adott szituációban vagy körülmények között újból előjönnek. Most egy ilyen időszakban vagyok, szinte folyamat aggódom valami miatt, és néha eléggé extrém módon. Sokszor nagyon nehéz "kikapcsolni" és olyankor a kedvem is elmegy mindentől. Eléggé stresszes időszakon vagyok most túl azt hiszem ez is kozrejátszik. De nagyon aggódom hogy ezzel ártok a babának. Az első trimeszterben vagyok, most lesz majd hat hetes. Viszont kérlek ne mondjátok hogy előbb kellett volna gondolkodnom pszichológuson, az utolsó egyetemi évem miatt ezt nehezen oldottam volna meg, valamint mostanában kezdett újból előjönni az egész. Tervezett baba. 25/N
2019. aug. 24. 15:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök! :)
2019. aug. 26. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!