Volt valakinek terhesen hüvely szubakut és idült gyulladása? Mit lehet szedni rá?
1 éve kB mikor nőgyógyásznal jártam az sztks orvos nem is mondott semmit, csak rairta ezt a papiromra.
Még hogy Santes kúpot ajánl. Akkor ki is váltottam, használtam, addig azt is hittem nincs nekem yenem, hiszen minden normális, de a kúp után kevesebb folyaaom lett úgyhogy gondoltam, mégis volt valami, és most a normális.
Ám a múltkori nőgyógyászati vizsgálaton ismét ezt a problémát látták.
Candibene kúpot ajánlott a doki, viszont 3 patikában sem tartották ilyesmit.
A neten utánanéztem és az van rairva hogy terhesség alatt nem ajánlott.
16 hetes terhes vagyok, az orvos tisztában volt ezzel, miért írt fel akkor ilyet?
A Santes ezek szerint akkor mégsem úgy vált be, ahogy hittem, ha még mindig fent áll a probléma.
Ki mit szedett erre a terhesség alatt, az erdekelne
Mivel a Candibenet így nem merem megvenni, ha mégis találok valahol...
Értem. Nem adott a páromnak semmit.
Csak kicsit akkor is félelmetes, hogy az is kárt okozhat ha használom, meg az is ha nem. :(
Ezt írja a candibene kúp:
Terhesség, szoptatás és termékenység
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A terhesség első három hónapjában a Candibene-Teva 200 mg hüvelytabletta csak a kezelőorvos javaslatára, és ellenőrzés mellett alkalmazható.
En még pont az első három hónapban kaptam.
Még az első három hónapban írta fel.
Csak sajnos nem találtam egy patikában sem, a neten se lehet sehol rendelni, és a jovoheten megyek ismét orvoshoz.
A terhesség első három hónapjában is alkalmazható ha a doki javasolja!
Jobban megbízhatnál benne, nála fogsz szülni!
Ha nem lenne ez ráírva akkor egyes nők mindennap használnák terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!