19 hetesen pár napja erősen fáj a forgóm, ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
A jobb popsim felett és a derekam között főleg esténként az ágyban erősen belenyilal vagy hosszú percekig fáj. A másik oldal rendben van. Mozgok, eddig csak 2 kg híztam így is vékony vagyok.2019. aug. 21. 19:29
1/7 anonim válasza:
Nekem is fáj a derekam csípőm. Nem nagyon birok aludni , állandóan forgolódnom kell egyik oldalról a másikra. A doki szerint normális. (Én ikreket várok)
2/7 anonim válasza:
Normális. Aki medencefájós, annak kb akkor vagy kicsivel később indul. Lazulnak a szalagok... pocsék, de néhány hétig tart.
3/7 anonim válasza:
Én is kb innentől szenvedtem át kb minden éjszakát a végéig. Ahogy megszültem kb rögtön elmúlt, de csak pár hónap múlva vettem észre 😃😃
4/7 anonim válasza:
Nekem egesz terhesség alatt szakadt szet a csípőm. Mikor megszültem, utana is fajt jo par hónapig. Gondolom rendeződnek a csontok.
5/7 anonim válasza:
A gerinc deréki szakasza sugárzik oda. Sokan lesznek derékfájósok, elég csak ha ülő vagy álló munkát végeztél eddig egy nem annyira izmos alkattal, amire rájött a hormonok miatti lazaság és a pocak miatti másfajta testtartás. Próbálj meg a másik oldaladon aludni, mint ahogy fáj és tegyél a két térded közé nagypárnát. Jó ötlet lehet valami óvatos gyógytorna is, ha nem vagy veszélyeztetett. És olyasmik, mint sok nyújtózkodás meg labdán vagy billegős párnán ülés, és talán egy pocaktámasz vétele.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm! A vicc az, hogy nem is nagy a pocakom, alig látszik valami! Elképesztő ez a fájdalom!
2019. aug. 22. 11:16
7/7 anonim válasza:
Nem csak a gerinc, hanem maga a medence is fájhat, nekem az fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!