Terhesség, műtét, lombik!?
Sajnos 5 napja kiderűlt hogy van egy méhen belűli baba(6hetes) és egy méhen kivűli baba(5 hetes)
Műtét lett a vége,sajnos volt egy missed ab-om,és közbe el távolitották a petevezetőm..
Már csak lombik jöhet szóba,de nagyon félek a lombiktól..
Mire kell számitsak majd?
Van ingyenes lombik(tb-s)?
Annyira csalódott vagyok,hogy a méhen belűli babát nem tudták meg menteni😥😥
Miért félsz ? Pár napja volt itt egy kérdés a lombikról, hogy zajlik manapság. Van ingyenes, legalábbis ahol a beavatkozásokért nem kell fizetni, és a gyógyszerek is támogatottak.
A méhen belüli baba miért nem maradt meg ?
Kedves elso,azert mert a jobb oldaliban tavaj volt már egy Mehen kivulim.
Eletmento mutet volt sajnos.
Kedves masodik azert mert a laparral el veteltem volna,ahogy kisztultam kifele.
Ezert jobbnak lattak ha egyben a 2-t megcsinaljak.
Ez érdekes. Engem 7 hetesen műtöttek petefészek csavarodással, laparoszkóposan. Kaptam műtét után egy csövet az egyik sebből és azon keresztül ürült aminek kellett. A terhességet nem bántották és megmaradt.
Sajnálom, hogy ez történt veled!
Egyébként nem kell félned. Nem olyan szörnyű a lombik...nekem a sikertelen inszemek után, elsőre összejött lombikkal.
Köszönöm.
Sajnos nálam más volt a helyzet.
Mivel már mutet elott is el kezdtem verezni,mondtak valoszinu el fogok vetelni,de a mehen kivuli baba vegett muszaj lesz a lapar mutet..
És inkabb a biztonsag kedveert csinaltak missed-ot..😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!