Jövő hét pentekre nem varom, de olyan fura terhes tuneteim vannak, hogy ma teszteltem es pozitiv?
Figyelt kérdés
Annyira furs erzesem volt ma mint amikor az első babámat vartam. Tudom meg korai es negativ tesztre is szamitottam szoval elegge meglepett. Raadasul nem halvany a csik, hanem durvan erős. Viszont a teszt az mar regebbi, arra gondoltam, hogy mar nem jo,mivel lehetetlennek erzem,hogy ennyivel elotte kimutassa.
Párom hoz haza tesztet,majd reggel is tesztelek,de lehet inkabb kivarom a jövő hetet,mar ha kibirom.
Massal volt ilyen?
2019. aug. 20. 19:36
11/12 anonim válasza:
Gratulálok!! Sok boldogságot! 😉🍀
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonjuk😍
2019. aug. 27. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!