Debrecenben a Klinikán szülészeti osztályon (vagy nem tudom hova kell menni) milyen rendelési idő van? Uh kellene csináltatnom 22 hetest. Kell beutaló? Vagy elég ha az otiban a doki a kis-könyvbe beleírta hogy "22 hetes uh"
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 11:40
1/4 anonim válasza:
Milyen 22 hetest?! 18 hetes van, ha erre gondoltál. Amúgy 8-tól vannak az uh-n, de érdemes pénteken 9 körül menni mert egyébként annyian vannak mint az oroszok, így esetleg apukát is beengedik veled. Úgy emlékszem kell beutaló, de ha az otiba jársz miért nem csináltatsz ott uh-t?! Talán gyorsabban megúszod.
2/4 anonim válasza:
Szerintem téged nem a klinikára küldtek, hanem majd ott az otiban megcsinálják az ultrahangot. Én tanácsadásra az otiba jártam és mindig ott csinálták meg az ultrahangot, amit a körzeti nőgyógyász kért. Nekem volt a klinikán fogadott szülészem, csak ő kért ott helyben (klinikán) végzett ultrahang vizsgálatot.
3/4 A kérdező kommentje:
elsőnek: azt csak tudom hogy hány hetes vagyok:) 18 már rég elmúltam 22 betöltöttem és igen 22 hetes uht kell csináltatnom
a másodiknak, nem nem az otiban hanem a klinikára kell mennem csak ott (klinikákon belül nem tudom hogy hova) csak volt már rá példa amikor a doki elfelejtette ideadni a beutalót és azért kérdeztem hogy kell e uh ra beutaló van már megint vissza kell mennem beutalóért az otiba körzeti dokihoz
mettől meddig van az uh rendelés a klinikán?
2010. júl. 13. 12:40
4/4 anonim válasza:
A második vagyok: én mindig 8-ra mentem, nem tudom meddig vannak, de délutánig tuti. A szülészeti és nőgyógyászati épületbe kell menni. Ott menj a terhes ambulanciára, ott gyűjtik be a papírokat. Mikor kijön valamelyik nővér mond el neki, miért jöttél stb..., én szerintem nem kell külön beutaló, bárki mehet. Majd ők rendelik meg neked az ultrahang vizsgálatot és utána mehetsz uh-ra (behívnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!