Terhes kismamák akik nem tudnak dolgoznak már, hogy telik
a napotok, milyen tevékenységgel ütitek el az időt?
Figyelt kérdés
Már nem dolgozok egészségügyi okokból és kezdek bekattanni. A párom este jön haza és semmihez sincs kedve munka után. Max megnézünk egy filmet és be vágja a szunyát.
Barátaim ismerőseim nem nagyon vannak, aki van az is folyton jön megy, dolgozik, gyerek stb. Ha fel is hivok valakit mindig olyan érzésem van hogy rosszkor zavarom őket.
A lakást puccba vágom minden nap, főzök, mosok, baba holmit elő készítem, olvasgatok, de Kb ennyi. Meg Öl az unalom egész nap, már kezdek be depizni
Én rejtvényt fejtettem, aztán amikor már rutinból csináltam, olvastam. Ha azt meg untam akkor egy sorozatot megnéztem.abban mindig történik valami :D Én sem találtam semmi olyant ami hosszabb időre lekötött volna.lehet a stressz volt ami inkább befeszkelte magát az agyamba, amiatt. Főleg amikor ágynyugalomra voltam ítélve.az a pokol bugyra volt. Én amikor azt éreztem mint te h bedepizek, szóltam egy barátnőmnek. Ha havi egyszer 1 órára tudtok találkozni. Az már szerintem hatalmas segítség a lelkednek.:) és használd ki magadra az időt. Kozmetikus, fodrász. Jó dolgok ezek is.kitartast!!:)
2019. aug. 14. 13:36
4/10 anonim válasza:
Én keresztszemes hímzést készítettem a babának. Olyat, amin rajta vannak a születési adatai (nyilván ezt csak utána tudod ráhímezni), szép kis mintája van, kisállatok körben, nagyon aranyos. Engem jól kikapcsolt, illetve ha kifogyott egy szín, jókat sétáltam a kézimunkaboltba. Illetve takarót is kötöttem neki. Én alapvetően is szeretek így szöszmötölni aprólékos dolgokkal, és ebbe is totál belefeledkeztem. Csak ajánlom :)
2019. aug. 14. 13:43
5/10 anonim válasza:
Mi akkor újítottunk fel, lakberendezés, konyhatervezgetés, ilyesmik kötöttek le akkor. Babagondozásról, gyereknevelésről olvasgattam könyveket, online próbáltam szülésre felkészülni. Tornáztam, sorozatot néztem. Fodrászhoz, kozmetikushoz mentem. És sokat aludtam.
2019. aug. 14. 13:47
6/10 anonim válasza:
De ráér mindenki basszus. Én kötnék meg olvasnék, ha lehetne.
2019. aug. 14. 14:37
7/10 anonim válasza:
Torna, sorozat, séta, takaró kötés, olvasás, főzés végre úgy, hogy élvezem :)
2019. aug. 14. 15:27
8/10 anonim válasza:
Amikor az elsőt vártam hímeztem, kötöttem, varrtam, illetve költöztünk, szóval kisebb bútorokat is összeraktam (íróasztal, kiskomód, éjjeli szekrény, székek, konyhaasztal, stb). A többit várva a nagyokkal voltam elfoglalva.
2019. aug. 14. 16:12
9/10 anonim válasza:
Mi épp felújítjuk a házat, regeteg mindent kellene rendbe tenni, de nemlehet még, mivel semmi sincs befejezve. Én meg fekszek a széttúrt házban, és nemtudok semmit kitakarítani, elpakolni.
Elkezdtem selyemvirág csokrokat gyártani, amit eladok, ha valaki szeretne az ismerőseim közül. Egyelőre ez még leköt.
2019. aug. 14. 16:21
10/10 anonim válasza:
Szia! Énis itthon vagyok 1 hónapja kb, én is teszek veszek takarítok de általában unalmasak a napjaim:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!