Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt fájt a köldökö...

Terhesség alatt fájt a köldökötök vonalában?

Figyelt kérdés
Reggel óta, ha fordulok, vagy ha kihúzom magam, köldök vonalában fáj, húzódik, mint mikor izom laza van az embernek. 16 hetes vagyok ikrekkel.
2019. aug. 9. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár nekem kicsit később kezdődött, és vissza-visszatért többször párhetente. Most vagyok 31 hetes, vannak napok, amikor negyed órába telik átfordulni egyik oldalról a másikra, úgy húzódik. Úgy olvastam, hogy amikor hirtelen egy nagyot nő a méh, akkor lehetnek ilyen éles, erős húzódások, fájdalmak. Legközelebb azért kérdezz rá az orvosodnál. Ezt a kérdést én írtam ki pár hete: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Kitartást és boldog babavárást! :)

2019. aug. 9. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szis, én 19 hetes vagyok, nekem a 17. Héttől kezdödött. A doki azt mondta, hogy húzódik a bőr és minden odabenn azért fáj, főleg skinek hirtelen kezd el nőni a poci. Nekem ajánlotta a mamiolajat, amit DMben lehet venni, az segít, hogy ne húzódjon a bőr, minden este kenem a pocakom, most sokkal jobb.
2019. aug. 9. 11:09
 3/3 khniki ***** válasza:

Nő a méhed. Nekem is volt izomláz szerű fájdalom, de feljebb. A köldököm környékén sokat viszketett, pedig kentük olajjal minden nap. :)

35 hkm

2019. aug. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!