Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hamarosan sor kerül a 12....

Hamarosan sor kerül a 12. heti uh-ra és a vérvételre. Mit fognak nézni?

Figyelt kérdés
Az uh-ra nem a korházba kell mennem, hanem az orvosom javasolta, hogy jelentkezzek be egy magánrendelőbe(ő adta meg hogy kihez), és így nem kell sorbanállnom. Vajon így is ingyenes lesz, mivel hogy ez közelező?
2008. nov. 14. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz ingyenes,mivel magánrendelőbe mész.Ingyen lenne ha kivárnád a sorod.Nyaki redőt,fejlődési rendellenességeket,méreteket néznek,hogy megfelelően növekszik-e a baba.

A 12.héten egy ált.vérképet néznek,nem-e vagy vérszegény stb....A 16.héten lesz az AFP,Hepetitis B...ami lényeges.

2008. nov. 14. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a 12. heti uh-on a nyaki redőt vizsgálják a babán, a Down kórt szűrik ki vele. Azt nem tudom megmondani hogy ingyenes lesz-e, de szerintem nem. A vérvétel meg szerintem sima normál vérvétel.

27 hetes kismama

2008. nov. 14. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
és nekem ezeken kívül még néztek vizeletet is a 12. héten
2008. nov. 14. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Vizeletet minden vérvételkor néznek. Sőt nálunk még a védőnő is mindig nézi.

Második voltam

2008. nov. 14. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A megánrendelésen éppúgy fizetned kell a 12. heti UH-ért, mintha egy másik UH-ra mennél.

Ilyenkor nézik az orrcsont meglétét, a tarkóredő vastagságát (2.3-ig jó), megmérik a babát (has-fejkörfogat, combcsont hossza), nézik a már kifejlődött szerveket.

A 12. heti vérvételen gondolom a kombinált vagy az integrált tesztre gondoltál. Akkor azt nézik, mekkora az esély a Down kóros babára.

2008. nov. 14. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!