Terhesség alatt, meddig normális a hasmenés?
20 hetes múltam. 3 éve műtöttek epe gondokkal, azóta többnyire lágy a székletem, de most kb 1 hete megy a hasam. Nem fáj, semmi bajom nincs, csak kellemetlen a jelenség, hogy kb a (elnézését a kifejezését) a fenekem én pisilek, annyira megy. 😐 Fogadott doki nincs, a szülészeti/nőgyógyászati ügyelet le rázott, hogy igyak sokat majd elmúlik.
Nehezen hiszem ezt el, de szerdán lesz leghamarabb doki nálunk. A háziorvos kb semmire nem jó.
Valami ötlet, tanács? Volt így valaki? A terhesség befolyásolhatja ennyire az emésztés? A baba mocorog sokat, élénken.
A doki ajánlotta a magnosolvot, hogy jobb a felszívódása, mint a magnerotnak.
Enyhe görcsök miatt kellett szednem, de most egy darabig leállok vele, talán már túl vagyok ezen a görcsös időszakon
6 vagyok.
Akkor jól gondoltam. Nekem is ez volt a magnéziumtól. Lehet hogy jó a felszívódása, de nagy dózis. Azért megy a hasad mert sok a szervezetednek. Attól még más, gyengébb magnéziumot szedhetesz.
A magnesolvtól nekem is ment a hasam mert nem akartak múlni a görcsök még az elején ezért egy tasak helyett kettőt is megittam :/ aztán ahogy abahagyt elmúlt inkább szedek magnerotot az nekem jobban bevált
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!