Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jogos hogy ennyire leteremtett...

Jogos hogy ennyire leteremtett a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Sztk nőgyógyászatra járok .A nőgyógyászom megvizsgált 9 hetesen aztàn 12 hetes genetikai vizsgálatra küldőt 4 hét mulva kontrol .Vissza mentem a genetikai

Vizsgálat után (14 hetesen) 2 órát vártam ,de csak bepcsételt a kiskőnyvbe és elküdtöt se súly se vérnyomás mérés se ultrahang mert a korhazba megvizsgáltak .16 hetesen vissza mentem mert barnáztam nem akart megvizsgálni mert ez belefér úgy kellet megkérenem nézze meg ultrahangal mert amúgy nem akart megvizsgálni.Elküldött a 19 hetes genetikai ultrahangra , én mivel a multkori korházi vizsgálat után nem volt hajlando megvizsgálni vártam 4 hetet hátha most megvizsgál de ,ahogy beléptem a rendelöbe letámadot ès közölte hogy így kell terhes gondozásra járni ? 10 hete nem voltam nála és trehány vagyok mert nem járok terhes gondozásra .Pedig csak a 19 heti genetikai uh miatt vártam 4 hetet.A leleten az szerepel 10 hete nem járok terhes gondozásra a babát komolyan mondom 30 másodpercig nézte meg ultrahangon, de a leleten semmit nem ír róla .

2019. aug. 1. 21:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Jah, és az sztk nem babanézegető, 30 sec pont elég, hogy megállapítsa, jól ver-e a szíve, meg mekkora.
2019. aug. 1. 21:29
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Becsaptak? Ezt mégis honnan veszed? Talán te is nőgyógyász vagy?

Pont hogy ott vizsgáltak meg végre normálisan. Ne haragudj de sokat elárul azért hogy újra és újra visszamész valakihez aki meg sem vizsgál. A magánról meg azt feltételezed hogy hazudik...

Már megbocsáss de szerinted miért hazudnânak?

2019. aug. 1. 21:40
 13/26 anonim ***** válasza:
39%
Honnan veszed,hogy becsaptak??
2019. aug. 1. 21:43
 14/26 A kérdező kommentje:
Mert voltam 4d babamozin és ott mondták hogy minden rendben ,nincs hematómam semmi gond , a korházban is mondtak hogy semmi ilyesmi nincs mélepény pedig soha nem fedte a méhszájat .Szóval kiderült ,hogy hazudott a mágán orvos .
2019. aug. 1. 21:54
 15/26 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező, vagy esetleg TEVEDETT?! Tudod, ő is ember... De azért ne haragudj de ezek alapján itt nálad vannak a gondok nem a dokiknál. Vagy ott mindenki hulye csak te vagy helikopter?
2019. aug. 1. 22:00
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

Mégis mit kellene vizsgálni, de most komolyan? A terhesgondozásra van egy protokoll. Azért kell megjelenni, hogy a leleteidet megnézze meg ha panaszod van, akkor megbeszéljétek. Az egész sztoriból csak az a gáz, mikor barnáztál és nem akart megvizsgálni.

A többi teljesen érthető. UH csak terhességmegállapításkor, 12., 19-20. héten és 32. héten van. Manuálisan halál felesleges vizsgálni, sőt, inkább káros, mint hasznos, ha nincs panasz. Vérnyomást, vizeletet a védőnő néz.

2019. aug. 1. 22:02
 17/26 A kérdező kommentje:
Miert annak mi értelme hogy 2 órat várok és bepecsétel a könyvbe ? És ha 14 hetesen voltam nála 19 héten korház akkor milyen leletet mutasak neki 14 és 19 között ? 19 hét után 4 hétel mentem vissza ez volta gondja.
2019. aug. 1. 22:10
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Azt ugye tudod hogy a hematóma idővel szervül, szóval mire legközelebb mentél már nem biztos hogy látták. Plusz a kórházban mindig szarabb az uh gép, mint a magánban.

Mininalis szinten érték a képalkotó diagnosztikához, a kórházban nem látszódott hematóma nem tudták miért vérzek. A magán dokim gépével azonnal látható volt a hematóma. Szóval ennyit erről.. De nálad azért van baj.

2019. aug. 1. 22:13
 19/26 A kérdező kommentje:
Azt pedig te nem tudod hogy 2 napra rá voltam 4d babamozin és és 5 napra rá korházba .Miért en vagyok támadva ? Itt mindenki jobban tudja min mentem keresztül ?
2019. aug. 1. 22:17
 20/26 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ne idegeskedj, ne foglalkozz azzal, ide miket írogatnak. Most fontos a nyugalom, tényleg ne stresszeld magad. Megvan a pecsét, megvan a lelet, a többit kérdezd a védőnőtől, ő rá is számíthatsz, ha gondtalan a terhességed.
2019. aug. 1. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!