10. es 12. het kozott valtozott nektek valami? Kozerzet, hasmeret, barmilyen tunet?
Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 11:14
1/2 anonim válasza:
Folyamatosan picit nő a hasam, de még mindig inkább egy jól lakott ovisra hajaz :D Kicsit csökkent a hányingerek száma, előtte 0-24-es borzalmas émelygés, a 12. hétre ez kitolódott reggelre és estére, napközben már vannak nyugodt időszakok :)
2/2 anonim válasza:
13. hétben vagyok, és ugyanolyan minden szinte. Nem hánytam sose, viszont a hasam többször fájdogált. Gondolom ahogy egyre növekszik a baba. Folyamatosan nézegetem,h ogy látszik e már valami a hasamon, de csak a talánig jutottam. Az emésztésem szötnyű az elmúlt 1 hétben, és emiatt állandóan telinek érzem magam, fel is vagyok puffadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!