Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelenthet ha változik a...

Bajt jelenthet ha változik a fájdalom a hasamban?

Figyelt kérdés

Kb. a 6-7. hét körül jàrok, múlt hétfőn voltam először orvosnál, aki megállapította, hogy a petezsák mellett hematoma van.

Nem mondta biztosra, hogy megmarad a baba...

Egyébként látott már embriót is, és talán szívcsőpilzálást is. Viszont a bevérzések miatt azt mondta elég kétes.

Az elejétől fogva egyébként egy bizonyos érzés volt a hasamban, ami leginkább szurkáláshoz, nyilalláshoz hasonlítható, viszont most vasárnap volt egy kis barnás vérzés a bugyimon, majd pisileskor a papíron is.. ezt egy erősebb görcs előzte meg.

Azóta pedig nem szúr a hasam, hanem gyengébb menstruációs görcsöket érzek..

Pénteken megyek legkozelebb, de kezdek aggódni..

Minden egyéb tünetem - gyengeség, émelygés, hányinger - változatlanul megvan, de ez a barnázás és fájdalom érzet változás a hasamban megijeszt..

Volt veletek hasonló?

2019. júl. 30. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A barna is vér, úgyhogy a helyedben biztos bementem volna a sürgősségire, vagy ha van orvosod hívd fel. Azt mondják sokaknál előfordul egyébként és van akinél semmi bajt nem jelent, viszont ilyen rizikóval nekem az a véleményem hogy nézess rá és legalább úgy te is megnyugodnál.
2019. júl. 30. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Rengeteg fájdalom Normális terhesen. A görcs nem. A barnazas főleg nem. Ne várj péntekig, menj el dokihoz, nézzen meg.
2019. júl. 30. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Kétseges volt a megmaradása, de én mentem dokihoz amikor tapasztaltam. Szerencsére mar fél éves, de nagyon aggódós 9 hónap volt.... Csak renénykedni tudsz, a hematoma gonosz dolof, ha hirtelen indul meg. Lásson orvosmég ma...
2019. júl. 30. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!