Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben nektek is...

Első trimeszterben nektek is sokat fájt a fejetek?

Figyelt kérdés

9 hetes vagyok de a pozitív teszt óta mindennap fáj a fejem.

Az orvos azt mondta a hormonoktól és a 12 hét után megfog szűnni.

2019. júl. 28. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Nekem hányingerem meg kemény depressziós hangulatom volt. Teljesen elmúlt a 12. Hét után.
2019. júl. 28. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos a 6.héttől a 16.hétig szüntelenül fájt a fejem, de voltak egyéb tüneteim is. Az első trimeszterben komolyan elgondolkodtam rajta, hogy én többször nem szeretnék terhes lenni, mert ez maga a pokol. De örömmel mondhatom, hogy végre élvezem a terhességet és ha kell többször is vállalnám ezt ez időszakot is. Végre szeretek terhes lenni. Kitartás neked, később jobb lesz.

25 hetes kismama

2019. júl. 28. 17:55
 3/9 A kérdező kommentje:

És te milyen fájadalom csillapítót szedtél rá ?

Én alkalom adtán beveszek egy Panadolt,de mindennap ezt se akarom.

Könnyű szülést kívánok és boldog babavárást :)

2019. júl. 28. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat fájt. Alacsony volt a vérnyomásom, kávét kellett innom (soha nem iszok kávét.)
2019. júl. 28. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat fájt, a második trimeszterre elmúlt. Volt, hogy ibuprofén tartalmút kellett bevennem, mert már semmi sem használt.
2019. júl. 28. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szörnyen fájt a fejem Kb a 15. hétig. A kávé segített néha, ha pedig szörnyen nem bírtam akkor be vettem egy paracetamolt.
2019. júl. 28. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tünetem (hányinger, hányás, fáradtság, gyengeség, szédülés, érzékeny szaglás,gyakori pisilés, magasabb testhő) volt. A hányásra kaptam gyógyszert így a többit igyekeztem elviselni. Szerencsére olyan helyzetben voltam/vagyok, hogy nem kellett dolgoznom és a férjem is nagyon megértő volt (sokat segített), így nem volt más "dolgom" mint túlélni ezt az időszakot. Sokat aludtam, az volt hogy segített.

Köszönöm, kívánok neked könnyű, probléma mentes terhességet es szülést.

2019. júl. 28. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakran fájt a fejem. Most vagyok a 15. hét végén és néha még fájdogál, de nem olyan gyakran. Néha vettem be gyógyszert, de az sem hatott így nálam marad az egész napos szenvedés.
2019. júl. 29. 09:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességem alatt nagyon sokat fájt kb a 14. hétig. Emlékszem egyszer néztünk a francia forradalomról egy filmet, amiben guillotine-nal fejeztek le egy embert, én meg mondtam a férjemnek, hogy “jesszus, én is akarom, megváltás lenne” 😂 annyira fájt. Soha nem voltam/vagyok fejfájós. Aztán mintha elvágták volna, elmúlt. A második terhességem alatt nem fájt szerencsére.
2019. júl. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!