Kinek mi vált be 4/5D babamozi előtt?
Most megyünk harmadjára a “sikertelen” uh-k után, eddig mindig az arcát takarta :(
32 hetes vagyok, akihez járunk mondta ez az utolsó esély hogy szépen lássuk ha most sem akarja akkor feladjuk. Mindenét szépen mutatja, nem bújt el egyszer sem a méhlepény mögé csak a keze állandóan az arcában van. Mit tudnék tenni hogy egy kicsit is lássuk a pofiját?
Nekem a coca cola + fagyi segített + előző nap tele ittam magam (nagyon szép felvételek sikerültek) :D Vigyorgott, ásított, tündéri volt!
Szerintem szuper dolog ez a babamozi később megtudom majd mutatni neki milyen volt Ő bent a pocakban☺️ Drukkolok!
Tényleg van olyan ember,aki teletömi magat cukorral kifejezetten azzal a céllal, hogy a neki kiszolgáltatott baba produkálja magát??
Lehet nagyon maradi vagyok, én Németországban élek, három kötelező ultrahang van és ennyi. Jövő év elején a babamozit is betiltják, mert semmi értelme és nem jó a babáknak a sok ultrahang. Szóval nem elég, hogy direkt 'bepörgeted" aztán hagyod órákig ultrahangozni, ami szintén nem kellemes a babának és mindezt azért, hogy két hónappal korábban kapjál róla pár képet, ami úgysem fog nagyon hasonlítani arra, milyen lesz mikor megszületik.
Jöhet a lepontozás, de számomra ez döbbenet és egyben szomorú
7-es a szívemből szóltál!!!
Szerintem itt nincs fent olyan kérdés amire normálisan válasz érkezett volna és nem kioktatás, na ezen kellene elgondolkozni nem azon hogy ki milyen nasit eszik éppen.. Ha babamozi ha nem, megkívánom és szeretnék enni (márpedig sajnos édesszájú vagyok😂😂) akkor fogok néha egy csokit, cukros üdítőt vagy bármit. Mennyi olyan kismamát látok akik terhességüket leszarva szívják a cigit, isznak és nem foglalkoznak a magzattal... Akkor ne hogy már egy olyan leendő édesanya és édesapa miatt akadj ki aki látni akarja a pocakban fejlődő csemetét..... És igenis szuper dolog hisz későbbiekben megtudod mutatni a kicsidnek hogy milyen volt odabent. Nekem édesanyukám mindig mondja kár annak idején nem voltak ilyenek mert olyan szívesen adta volna nekem ezeket a képeket ide. A másik ha káros lenne a babamozi, nem lenne hidd el sehol sem illetve akkor már sima sztks ultrahang se lenne. Csak ott azért nincsenek mert az állam csoda ennyit tud finanszírozni ingyenesen hiába az ember fizeti a TB-t.
Magánnál érdekes módon 4-5 hetente kellett mennem mindig ultrahangra hogy megnèzze az orvosom minden rendben van e. Ami igenis megnyugtató! + államilag azon a kevés kötelezőn kívül le is szarnak, nem nézik meg hogy nyitott vagy e vagy zárt.
Ne kötekedjünk már mindenen. Drukkolok kérdező hogy lássátok kisbabátok arcàt és legyen egy közös élmény az apukával! :)
2-es voltam!!
Sziasztook!!! :) Sikerült a babamozi, csodaszép képek lettek 😍
A cukros dolgok bejöttek, fintorgott, mosolygott, ásított ... Imádnivaló volt, egy örök emlék marad ez is! ☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!