Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi vált be 4/5D babamozi...

Kinek mi vált be 4/5D babamozi előtt?

Figyelt kérdés

Most megyünk harmadjára a “sikertelen” uh-k után, eddig mindig az arcát takarta :(

32 hetes vagyok, akihez járunk mondta ez az utolsó esély hogy szépen lássuk ha most sem akarja akkor feladjuk. Mindenét szépen mutatja, nem bújt el egyszer sem a méhlepény mögé csak a keze állandóan az arcában van. Mit tudnék tenni hogy egy kicsit is lássuk a pofiját?

2019. júl. 28. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
A gyerekek azért teszik a fejükhöz a kezüket, mert nem esik jól nekik az ultrahangozás. Nem is arra van, hogy az arcát nézegesd, majd meglátod két hónap múlva. Szóval talán hagyd békén azt a gyereket.
2019. júl. 28. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Nekem a coca cola + fagyi segített + előző nap tele ittam magam (nagyon szép felvételek sikerültek) :D Vigyorgott, ásított, tündéri volt!

Szerintem szuper dolog ez a babamozi később megtudom majd mutatni neki milyen volt Ő bent a pocakban☺️ Drukkolok!

2019. júl. 28. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Mi csak a kötelező uh-okon voltunk, minden vizsgálat rendben volt, akkor mentünk volna fizetősre, ha valami nem lett volna rendben. Igaz, nem igazán szeretik magukat mutogatni uh. közben. Nem sokára úgyis találkoztok, láthatjátok eleget.
2019. júl. 28. 15:06
 4/9 khniki ***** válasza:
100%
Én édes péksütiket ettem, de állítólag a kedvenc a Sport szelet, a mekis fagyi. Amikor az arcában volt a keze vagy a lába, tornáztattak, kérték, hogy feküdjek a másik oldslamra, hogy kizökkenjen. Nagyon cuki képeket láttunk róla, mosolygott, nyelvet nyújtott. :)
2019. júl. 28. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Huu😂😂 nekunk is csak 2. alkalommal sikerult a kisasszonyrol igazan jo kepeket csinalni, ami nalunk meghozta a kedvet a magamutogatashoz, az 1 kinder bueno+ Fel liter kubu multivitamin ital+1 banan volt, en mar nem biztam a veletlenre, kapott cukrot rendesen a draga, de be is jott mert vegig mosolyogta a babamozit szettart kezekkel es labakkal😂 elso babamozi elott “csak” ebedeltem es fantat ittam, arra meg sem mozdult😄
2019. júl. 28. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Tényleg van olyan ember,aki teletömi magat cukorral kifejezetten azzal a céllal, hogy a neki kiszolgáltatott baba produkálja magát??

Lehet nagyon maradi vagyok, én Németországban élek, három kötelező ultrahang van és ennyi. Jövő év elején a babamozit is betiltják, mert semmi értelme és nem jó a babáknak a sok ultrahang. Szóval nem elég, hogy direkt 'bepörgeted" aztán hagyod órákig ultrahangozni, ami szintén nem kellemes a babának és mindezt azért, hogy két hónappal korábban kapjál róla pár képet, ami úgysem fog nagyon hasonlítani arra, milyen lesz mikor megszületik.

Jöhet a lepontozás, de számomra ez döbbenet és egyben szomorú

2019. júl. 28. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Ja de azzal nincs problemad kedves utolso, ha vki hobbi szinten minden nap betaraz a babajanak minden szar nasit csak mert azt kivanja, de ehhez is mi kozod lenne?!😄 Nem ertem a sok problema huszart ezen az oldalon, a kerdezoknek valasz helyett visszakerdeztek, ennyire nagy az unalom? Ne akarjatok mar mindenkinek megmondani mi a normalis es mi nem, te talan meg eletedben nem ettel meg egy adag tesztat, pizzat, chipset, vagy barmit ami sz*r szenhidrat terhesen,(mar ha voltal mar terhes) szerinted az nem dobja meg a vercukorszintet? Erre ti megmondjatok a tutit, anelkul, hogy kerdezte volna barki is! Az sztk-s rendelesen itthon is “csak” a kotelezo uh-k vannak, de ez nem azt jelenti, hogy azert mert karos, hanem azert mert ez fer bele az “ingyen kategoriaba” sajnalatos modon!! Magandokinal havonta van uh, es ki se birnam, hogy legalabb havi 1x ne ellenorizzek a babamat, hogy minden rendben van e, engem megnyugtat, de van aki nem teheti meg! Egy babamozi 15, max 20 perc, ha ezzel sem vagy tisztaban, minek okoskodsz? Ha zavarna a babat, szerinted letezne olyan gyerek akit fel se lehet kelteni, ugy alszik a pocakban? En az istenhegyin voltam babamozin, ez egy gendiagnosztikai kozpont, szerinted ha karos lenne a babara nezve, nem lenne valahol ez feltuntetve az aprobetus reszben amit alairsz, hogy bebiztositsak magukat? Ne mar, hagyjuk meg a dontest mindenki szamara, hogy meg akarja e nezni a sajat babajat vagy sem, ha fog hasonlitani a hus ver gyerekre, ha nem, nekunk jo elmeny volt a parommal es mi kivancsiak voltunk ki lakik a pocakban😄Ajanlom mielott barkit lehurrogsz, valaszold meg magadban a kerdeseket, es tartsd meg magadnak a velemenyed! En nem pontozlak le mert nem gerjedek ra, hala istennek nem ebben lelem az oromom mint egy ovodas! Szep estet!
2019. júl. 28. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

7-es a szívemből szóltál!!!

Szerintem itt nincs fent olyan kérdés amire normálisan válasz érkezett volna és nem kioktatás, na ezen kellene elgondolkozni nem azon hogy ki milyen nasit eszik éppen.. Ha babamozi ha nem, megkívánom és szeretnék enni (márpedig sajnos édesszájú vagyok😂😂) akkor fogok néha egy csokit, cukros üdítőt vagy bármit. Mennyi olyan kismamát látok akik terhességüket leszarva szívják a cigit, isznak és nem foglalkoznak a magzattal... Akkor ne hogy már egy olyan leendő édesanya és édesapa miatt akadj ki aki látni akarja a pocakban fejlődő csemetét..... És igenis szuper dolog hisz későbbiekben megtudod mutatni a kicsidnek hogy milyen volt odabent. Nekem édesanyukám mindig mondja kár annak idején nem voltak ilyenek mert olyan szívesen adta volna nekem ezeket a képeket ide. A másik ha káros lenne a babamozi, nem lenne hidd el sehol sem illetve akkor már sima sztks ultrahang se lenne. Csak ott azért nincsenek mert az állam csoda ennyit tud finanszírozni ingyenesen hiába az ember fizeti a TB-t.

Magánnál érdekes módon 4-5 hetente kellett mennem mindig ultrahangra hogy megnèzze az orvosom minden rendben van e. Ami igenis megnyugtató! + államilag azon a kevés kötelezőn kívül le is szarnak, nem nézik meg hogy nyitott vagy e vagy zárt.

Ne kötekedjünk már mindenen. Drukkolok kérdező hogy lássátok kisbabátok arcàt és legyen egy közös élmény az apukával! :)

2-es voltam!!

2019. júl. 29. 09:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztook!!! :) Sikerült a babamozi, csodaszép képek lettek 😍

A cukros dolgok bejöttek, fintorgott, mosolygott, ásított ... Imádnivaló volt, egy örök emlék marad ez is! ☺️☺️

2019. júl. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!