Aki szed Gynositolt, napi hány kis zacskóval?
Akkor szedjél egyet.
Mindenki kettőt szed, akinek van valami problémája. Azért van ráírva napi egy, mert ha kettőt írnának már más készítménynek minősülne...
Ez nem gyógyszer hanem étrend-kiegészítő.
Napi 1 vagy 2 ajánlott, mivel szerintem elég drága én csak 1et iszom. Ettől nem fogsz gyorsabban teherbe esni, ez maximum támogatja a peteérést és segíti a menstruációs ciklus szabályosságát.
Csodát ne várj tőle.
Nekem is Pco-m van, de ha csak ezt ittam volna varhattam volna éveket hogy jöjjön a baba, ha a hormonjaim az egekben. Azokat kellett előbb rendbe tenni, mellette ittam az inofolicot majd a gynositolt, de önmagában csak ez a por Kevés lett volna....
Téged kivizsgáltak rendesen?
Utolsó! Hát az ára sajnos igen húzós.
Bár ha azon múlna hogy kettőt kell inni, nem érdekelne. A hormon szintem teljesen rendben, meg minden értekem is, se PCOS, se IR, se pajzsmirigy probléma. Ezekkel szerencsére nincs baj. Nagylaborra küldtek, szóval mindent néztek.a férjem is megy a napokban kivizsgálásra hogy nem nála van-e a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!