Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki szed Gynositolt, napi...

Aki szed Gynositolt, napi hány kis zacskóval?

Figyelt kérdés
Nem jön a baba, PCOS-em van és a doki ezt javasolta, hogy szedjem. Egy hete szedem, és most ugrott be, mintha azt mondta volna, hogy napi 2-3 kis zacskót is lehet belőle beszedni, viszont a dobozán a maximális mennyiség 1 zacskó. Aki szedte már,szedett belőle be többet, vagy tartotta a napi 1-et és lett eredménye a dolognak. Mellette még szedek terhes vitamint és méhpempőt is.
2019. júl. 24. 16:38
1 2
 1/13 Rihannafenty válasza:
Én 2 zacskóval iszom! Dokim is úgy javasolta
2019. júl. 29. 23:13
 2/13 anonim ***** válasza:
2-t kell inni.
2019. júl. 30. 11:13
 3/13 A kérdező kommentje:
De a dobozon napi egy van írva. Akkor most hogy is van? A gyógyszertárban is egyet mondtak.
2019. júl. 30. 11:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Meg amúgy szedek terhes vitamint is, amiben szintén van nem is kevés folsav. Szerintem így viszont elég az egy naponta. Vagy nem tudom, de "túladagolni" sem szeretném.
2019. júl. 30. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor szedjél egyet.

Mindenki kettőt szed, akinek van valami problémája. Azért van ráírva napi egy, mert ha kettőt írnának már más készítménynek minősülne...

2019. júl. 30. 12:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem tudom most akkor igazából mennyit is kellene szedni. Mindenki mást mond. Azt hiszem jobb lesz, ha egy orvos véleményét kérem ki ezzel kapcsolatban.
2019. júl. 30. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Napi 2-t vettem be, egyiket reggel, másikat este. 2 hónapig használtam, azt hittem nem ér semmit, így nem vettem újra, harmadik hónapban pozitívat teszteltem :)
2019. júl. 30. 12:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez nem gyógyszer hanem étrend-kiegészítő.

Napi 1 vagy 2 ajánlott, mivel szerintem elég drága én csak 1et iszom. Ettől nem fogsz gyorsabban teherbe esni, ez maximum támogatja a peteérést és segíti a menstruációs ciklus szabályosságát.

Csodát ne várj tőle.

Nekem is Pco-m van, de ha csak ezt ittam volna varhattam volna éveket hogy jöjjön a baba, ha a hormonjaim az egekben. Azokat kellett előbb rendbe tenni, mellette ittam az inofolicot majd a gynositolt, de önmagában csak ez a por Kevés lett volna....

Téged kivizsgáltak rendesen?

2019. júl. 30. 12:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó! Hát az ára sajnos igen húzós.

Bár ha azon múlna hogy kettőt kell inni, nem érdekelne. A hormon szintem teljesen rendben, meg minden értekem is, se PCOS, se IR, se pajzsmirigy probléma. Ezekkel szerencsére nincs baj. Nagylaborra küldtek, szóval mindent néztek.a férjem is megy a napokban kivizsgálásra hogy nem nála van-e a gond.

2019. júl. 30. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:
A kérdésedben azt írod PCOS-ed van.
2019. júl. 30. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!