Abortusz utan mennyi ideig kellemetlen a szex?
Remelem jo kategoriaba irtam.
Nekem 3 hete volt sajnos abortuszom, ezt nem reszleteznem, mert szomoru tema ugyanis ha rajtunk mullott volna, nem vetettuk volna el.
De talan meg a kesobbiekben lehetunk boldogok egy babaval.
Egyenlore mindenesetre vedekeznenk a tortentek utan. Persze meg nem elunk nemi eletet mert nem szabad meg. De majd mikor mar lehet, akkor meddig fog fajni? Csak a behatolas is fajni fog, vagy maga a szeretkezes is?
Elsosorban olyanok valaszat varom akik tapasztaltak a temaban. Koszonom.
Egyebkent mielott valaki elitelne, igen szerettuk volna a babat, de sajnos nem tarthattuk meg, es elhihetek szornyu erzes. :(
Kerdezo :)
Nem feltetlenul fog fajni, nekem speciel igazabol nem fajt volna, csak kellemetlen volt maga a szex a tortentek utan, pedig mi is vedekeztunk.
Emberfuggo kinek hogy viseli a szervezete.
"De rajtatok múlott,és nem,nem akartátok őt."
Nem rajtuk múlott, írta. Lehet, hogy beteg volt, elhalt és azért kellett.
Ha minden rendben van a magzattal és szeretnének babát akkor nyilván nem megy abortuszra! Írja is, hogy újra szeretne próbálkozni mielőbb. Nyilván babát szeretnének, csak nem beteg babát.
Most miert kell itelkezni? Cseppet sem tudod min megyek at lelkileg. Terveztuk is ezt a babat, de..... De elhalt. Tessek kimondtam amit nem akartam reszletezni!
Soha ne akard tudni mit erez lelkileg aki abortuszon megy keresztul.
Sajnàlom Kérdező ami veletek történt. :(
Nekem volt abortuszom, 6 hetet mondott az orvos, betartottuk.
Fàjni nem fàjt fizikailag, de lelkileg kellett idő m8g rendbe jöttem.
Aki pedig olvasàs nélkül a Kérdezőnek támad, javaslom, hogy szedjen hangyàt az olvasàs és észosztogatàs helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!