Csak számomra érthetetlen, hogy naponta legalább egy ilyen kérdés van?
Azért azt se felejtsük el, hogy az abortuszt választó nő kényelmesen áthárítja a tényleges tettet az orvosra, nővérre. Befekszik, elalszik, fölébred. Előbb-utóbb fölébred ugyan a lelkiismerete is, de a gyerek kiiktatását az életből az orvos végzi, aki gyógyításra, nem ártásra esküdött föl.
A baj az, hogy a mai anyák saját anyukái egyszerűen csak negatív születés szabályozásnak tekintették az abortuszt, és átörökítették a gyerekeikre.
Az, hogy több az abortusz, az összefügghet a sokkal szabadosabb, igénytelenebb szexuális élettel is, meg a családi életre nevelés hiányával is.
- Minden védekezésének megvan a rizikója, hogy nem jön be
- Itt csak azokat a kérdéseket látod akik kíváncsiak, vagy azokat akik beleestek a hibaszázalékokba, vagy azokat akik felelőtlenek voltak, és akinek még a kanja annyira hülye is volt, hogy nem húzta ki időben, de ezeket mind ömlesztve. Akinél minden oké, az nem jön ide írni ilyen kérdést. Akinek gondja van, és ezt az utat választja az igen. Soknak tűnik, de valójában nem az, csak itt olvasod az összeset aki az országból ebben a témában ír.
Korábbi kapcsolataimban óvszer volt, bár utáltam nőként is, de muszáj volt.
Most már 8,5 éve változó. Vagy pharmatex, vagy megszakítás volt. Eddig bevált. Nekünk mindkettő kényelmes a férjemmel. Nem tervezünk gyereket direkt, de ha így egyszer csak teherbe esnék, természetesen megtartjuk.
Utána viszont jobban odafigyelnénk a védekezésre, hogy több gyerek semmiképp se legyen. Próbáltam a fogamzásgátlót is, de egy hét után sírva dobtam a kukába, mert olyan szinten fájtak a melleim. SOHA többet! Óvszerben meg a férjem nem érez semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!