Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy s meddig lehet megszakíta...

Hogy s meddig lehet megszakítani a terhességet?

Figyelt kérdés
Nem terhes senki, csak kíváncsi vagyok, mivel óvszer nélkül szexelünk és ha netán megtermékenyülne mit lehet csinálni.
2018. nov. 5. 19:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
12. hétig és érdemes lenne inkább óvszert venni és nem kitenni a barátnőd szervezetét egy abortusznak, az embrióról már nem is beszélve.
2018. nov. 5. 20:13
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk nem az abortuszt használni fogamzásgátlónak.
2018. nov. 5. 20:19
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az lenne a legjobb, ha az emberek felelőségteljesen védekeznének, nem ahogy esik ugy poffan alapon. S akkor tényleg csak bizonyos okokból kellene abortuszt elvégezni! Különben sem megy az olyan könnyen. S a barátnődnek is qrva gáz lenne. Plusz rengeteg kockázata van!

Amúgy a 12. hétig. Bizonyos esetekben 18. hétig. S ha nagyon válságos, akkor 24.

2018. nov. 5. 20:22
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Mi lenne, ha mondjuk keresnétek egy normális védekezési módszert, amíg nem akartok gyereket?

Szerinted egy abortusz annyira vidám és veszélytelen dolog? Hát nem. Igazán meg akkor fogsz pofára esni, ha felcsinálod a csajt és közli, hogy ő mégis megtartja.

2018. nov. 5. 20:29
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
Látom, megint itt hazudoznak a drága "életvédők"... de, 14-18 éves kor között a terhesség a 18. hétig szakítható meg.
2018. nov. 5. 23:42
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem akarsz gyereket akkor mi sz@rert nem védekeztek hülye barmok!!!??? Más alig várja hogy sikerüljön neki a baba ti meg ezzel játszottok?? Ha nem lesz akkor jó ha meg igen akkor elvetetjuk???bár ne is láttam volna ezt a kérdést...minek szexeltek ha még ennyit sem tudtok egyébként?...szégyelljétek magatokat!
2018. nov. 5. 23:43
 17/25 anonim ***** válasza:
33%
Előző, neked spec tényleg lenne okod szégyellni magad... Kérdező, ne foglalkozz az ítélkezni merészelőkkel...
2018. nov. 5. 23:50
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
17 én szégyelljem magam ????mikor mások sorra ölik még a saját gyereküket?!tényleg én kellene szégyelljem magam azért mert másnak kényelmesebb gumi,tabletta,spirál nélkül szexelni kockáztatva azt hogy bármikor terhes lehet? És persze az első úgy is az lenne hogy megöli a gyerekét.Es még én szégyelljem magam?? Ti nem vagytok normálisak!
2018. nov. 6. 10:47
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
"mert másnak kényelmesebb gumi,tabletta,spirál nélkül szexelni kockáztatva azt hogy bármikor terhes lehet? És persze az első úgy is az lenne hogy megöli a gyerekét.Es még én szégyelljem magam??" - áruld már el légyszi, hogy mi a búbánat közöd van ahhoz, hogy MÁS hogyan éli a nemi életét, és milyen kockázatokat vállal be???
2018. nov. 6. 11:32
 20/25 anonim ***** válasza:
39%

Remélem vicc a kérdés.

Ha a lányom baràtja lennél, már nem lenne mivel csinálnod gumi nélkül te barom! - nyugodtan jelentsétek, nem hasznos, káromkodik stb., de akkor is igazam van! És nem vagyok életvédő, abortuszellenes, csak egy normálisan gondolkodó emberi lény.

2018. nov. 6. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!