Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 9 hónapja szültem, holnap...

9 hónapja szültem, holnap viszont abortuszom lesz sajnos, mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Olvasgattam nagyon sok itteni kiírt kérdések között is ,viszont konkrétan az érdekelne,hogy mennyire fáj a szüléshez képest ?! Sajnos muszály elvetetni,mivel fejlődési rendellenessége van, de már 12hetes. :((( Lelkileg így is borzasztó,de most már hogy megvan az időpontom így testileg is kezdek aggódni,hisz elég nehéz szülés volt.
2018. szept. 17. 15:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

És ki a búbánat volt szerinted kiváncsi arra, hogy szerinted egy teljesen legális kis műtét “gyerekbantalmazas”, és te magad nem lennél rá képes???! És? Más meg beteg gyereket nem lenne képes megszűlni és elege végéig minden egyes mozdulatát figyelni és 0-24ben ápolni! Ennyi. Ha nem tudsz a kérdésre érdemben valaszolni, tovább is görgethetsz!

Kérdező neked pedig sok erőt, a szüléshez képest sehol nincs egy abortusz fájdalmat illetően és ha minden rendben van már pár óra múlva vagy max másnap már haza is mehetsz.

2018. szept. 18. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

...látom ide találtak a lelkiismereti terroristák... akik inkább áldozatot csinálnának a párjukból, gyerekeikből, de az embrió az mindenek felett...

Kérdező, mihamarabbi jobbulást testi-lelki értelemben!

2018. szept. 18. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

Kedves 23:09.

1. A kérdező valószínűleg nem volt kíváncsi a szemrehányásodra szóval tartsd meg magadnak.

2. Borzasztóan kíváncsi lennék, ha esetleg ne adja az isten ebben a helyzetben lennél, felvetődne-e benned az a kérdés hogy a gyermekednek mekkora szenvedés lenne-e az, ha ugyan megszületne de orvosról orvosra járkálnál vele a betegsége miatt! Van amikor ésszerűbben kell gondolkodnia az embernek és senkinek semmi joga ahhoz hogy felülbírálja mások döntéseit. Akár helyes akár nem!

2018. szept. 18. 20:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Túlestem a mai nap rajta. Zokogva altattak el,nagyon rendesek voltak a dokik is meg az ápolók is. Kellett feltenni lamellát is kettőt is,mivel nagy volt, utána 4 óra várakozás, kicsi menzeszszerű fájdalommal, utána műtő,utána megint 4 óra várakozás hogy hazajöhessek amit átaludtam szinte. Mellettem volt olyan nő akinek a 6.abortusza volt -.- és neki nem is rendellenesség vagy betegség miatt. -.- na mindegy én nem török pálcát senki felett, az meg aki felnevelne egy beteg gyereket hát hajrá, lehet hogy gusztustalanul fog hangzani de így is túlnépesség van a Földön . De az én babám meg se született volna élve. A kedves kommentelőknel pedig köszönöm a támogatást.
2018. szept. 18. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 31%-os válaszoló én csak annyit szeretnék mondani neked, hogy de hülye vagy!
2018. szept. 18. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

#10, #11

Szerencsétlen kérdező le se írta, mi baja volt a babának, lehet, hogy élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség, sok ilyen van... Szerintem pont nem rátok volt szüksége...

2018. szept. 19. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Örülök hogy sikerült! Sok sokert a továbbiakban!
2018. szept. 19. 23:55
 18/18 anonim ***** válasza:
57%

'szept. 18. 20:00'

Nagyon intelligens embert takarnak betűid. Bárcsak fele ennyire gondolkodna az átlag, már kicsit szebbnek láthatnànk a világot!

.

A kerdezőnek:

Ide éreztem magasfokú fàjdalmad, és tènyleg nagyon sajnálom èn is, de jòl döntöttél, hiszen a vègső döntés a te kezedben!

.

Annál keservesebb élet nincs az egèsz csalàd számàra, bármennyire próbàlja a szülő kompenzatív megoldàssal orvosolni EMBERFELETTI HITTEL optimistán a mindennapokat szebbé jobbá tenni, ettől a tények nem változnak a gyakorlatban. A súlyosan sèrült, szindrómatikus gyerek nevelése 100 %os önfelàldozàs, mivel sosem tud felnőtté érni, önálló lenni és ő rà nèzve is fél làbbal a sírban. Kinek jó ez?! :(

2018. szept. 26. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!