Külföldi abortusz esetén tényleg eljárás indulhat a nő ellen?
Ha megkerüli a csvsz-t, meg a többit,és külföldön csináltatja meg az abortuszt. Olvastam egy cikkben.
Elméletben érdekel,nem vagyok terhes. De ezt hogy kell elképzelni? Mikor derülhet ki? Következő terhességnél pl?
Elvileg természetesen igen, hísz a magyar állampolgárra külföldön is vonatkoznak a magyar törvények. Gyakorlatban viszont - hacsak nem a nő jelenti fel önmagát, és szolgáltat bizonyítékot önmaga ellen - nem lenne sikeres egy ilyen eljárás, hisz a külföldi orvosra-intézményre az ottani törvények vonatkoznak... tehát ha a dolog ott legális, nem kérhet és nem adhat ki semmiféle adatot a beavatkozásról az ottani hatóság, intézmény.
Olyan vizsgálat meg NINCS, amivel utólag megkülönböztethető lenne a művi vetélés oka, bárki mondhatja azt, hogy egy beindult spontán vetélést fejeztek be nála, pl.
Meg egyébként is ki a fene és miért csinálna nemzetközi ügyet egy maximum 1 évvel büntethető vétségért, ami büntetlen előélet mellett evidensen felfüggesztett lenne még akkor is, ha egyáltalán esély lenne bizonyítani.
Ausztriába is átmehet ab-tablettáért.
De én pl. Szlovákiba megyek elköttetni magam, mert betegség miatt nem szülök, de hiába a papírok, nem végzik el otthon.
Abortusturizmus viragzik
Kutyat nem erdekli hol vegezteted a mutetet es hanyadik heten.
Nincs vasfuggony oda mesz ahova akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!