5 hetes terhesség esetén minden vizsgálat és lépés után mire számítsak az abortuszon? Milyen lesz?
Mégis mi változna rajta mindig?
Ha még nem szültél hüvelyi úton, akkor előtte este vagy aznap reggel kapsz egy tágítót a méhszájadba.
A műtét során elaltatnak, aztán meg felébredsz. Nagyjából ennyit érzel az egészből...
Utána van egy kis vérzés, esetleg menstruációs görcs jellegű fájdalom és ennyi. Este hazamész.
Szia!! Én nemrég(novemberben) estem át egy ilyenen.Nálunk csak egynapos sebészet működik,emiatt a műtét napján kellett bemennem.Enni már nem szabad reggel,csak vizet inni.A kórházban kaptunk nyugtatót,majd legnagyobb meglepetésemre az orvos közölte,hogy a tágítás a műtét közben,altatásban fog zajlani.Emiatt nem éreztem semmit,viszont gondolom ez nem túl kíméletes módszer. Utána még pár órát bent kellett lennem és jöhettem haza. A műtét utáni teendőidről majd ott úgyis tájékoztatnak.
Kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!