Melyiket választanátok? Várni a spontán vetélést, vagy egyből műtét?
Mit mondott a doki? Nekem 10 hetesen volt 6 hetes szivhang nelkuli,gyogyszeres megszakitassal (kulfoldon) nem urultem. Aztondtak van hogy a szervezetnek eltart 2 honapig is mig eszreveszi,hogy gond van. Sajnos nem urult ki a mehem, nem csak az embri okozhat gondot, a nyalkahartya is. Szoval 1,5 honap utan masodik gyogyszer adagbpersze az sem segitett igy 3 honap kevesbe, erosebben verzes sok gorcsoles utan vegre muteti befejezes. A vegen a baba elvesztesen mar tultettem magam, marcsak a szenvedesnek akartam vegetvetni,ha tudom hogy ilyen hosszura nyulik mindjart kaparast kerek. Persze ez nem jelenti azt hogy nalad is elofordulhat,barmi is lesz, jo tanacs. 1-2 hettel a spontan vagy muteti dolog utan nezesd meg magad ultrahanggal.
7 hetes kismama :)
A mutet a mehszaj serulhet ill ascherman kaphatsz ami kesobb meddoseget okoz.
Erdemes varni kb 8 het mire lezajlik
Keress ra termeszetes veteles csoportra a fb ill weboldalra
Várnék 1-2 hetet és csináltatnék kontroluh-t máshol.
(tavaly ősszel 7.héten nulla szívhang,3 embriószerü,doki be akart fektetni műtétre.Labort megcsináltattam,de nem mentem műtétre,hanem 1 hét múlva mashova uh-ra.2 embrió eltűnt,egy maradt,de kisebb volt mint egy héttel előtte mérve.De vokt szívhangja.Lassan megszületik a kislányunk.Ha akkor hagyom magam akkor ő most nem rúgná szét épp az oldalam.Már több mint 2 kg és minden vizsgálat szerint egészséges)
Várj még,csinaljanak labort,másik uh-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!