Otthon miért csak receptre adnak esemény utánit?
Én Belgiumban élek és itt bármi gáz van a patikában rögtön vehetsz.
Nem az lenne a lényeg, hogy minnél gyorsabban ehhez a gyógyszerhez juss? Akkor minek dokihoz menni egy receptért, főleg ha utána úgy is felírja.
Meg nálunk ha este 10kor történik a baleset akkor le lehet rohanni az ügyeletes patikába, és azonnal orvosolni a problémát. Nem ez lenne a leggyorsabb és leghatásosabb megoldás?
Vagy otthon elmennek feliratni előre, hogy legyen otthon ha gáz van?
"Lehet, hogy havonta nem, de hamarabb nyúlna hozzá. "
Igen, és lehet, hogy néhány nem kívánt terhességet megelőzne, és nem abortuszra kellene menni.
Bár szerintem aki akar, az hozzájut úgy is, mert van annyi esze, hogy elmegy orvoshoz.
Én felirattam magamnak és itthon tartom.
Gumióvszerrel védekezek, és megnyugtat a tudat, hogy van hová kapni, ha gond van.
Én Romániában élek itt is adnak recept nélkűl-szerintem is ez lenne a normális mindenhol. Mivel annyira drága biztosan nem vásárolnák rendszeresen de ha kell lehetne könnyen be szerezni, szerintem az abortuszok száma is csökkenne.
Nekem is egyszer szükségem volt rá, éjjel ugrottam le a 0/24 es gyógyszertárba és aktus után kb 20 percel már be is vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!