Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ab után eggyütt maradtatok a...

Ab után eggyütt maradtatok a párotokkal akitől épp elvetettétek a babát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 05:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
77%
Egy ideig. Igazából már korábban dobnom kellett volna.
2018. jan. 7. 07:02
 2/77 anonim ***** válasza:
7%
Együtt tudsz élni ezzel a ténnyel? Te szerettél volna gyereket?
2018. jan. 7. 11:15
 3/77 anonim ***** válasza:
43%
Igen együtt maradtunk, ugyanis neki nem egy nehány hetes, fejletlen sejthalmaz volt a fontosabb, hanem én! Az volt a legjobb döntés mindenki számára, ő is tudta, támogatott és mellettem volt mindig. Biztos nem kéne egy olyan pasi, aki engem figyelmen kívül hagyva, aki már megszületett, érez stb, azt a pár hetes embriót isteníti..
2018. jan. 7. 12:44
 4/77 anonim ***** válasza:
77%
Mi is együtt maradtunk még kb 10 hónapig.
2018. jan. 7. 12:53
 5/77 anonim ***** válasza:
80%
Igen. 2 hónap múlva lesz 30 éve hogy együtt vagyunk és született 3 gyerekünk.
2018. jan. 7. 14:44
 6/77 anonim ***** válasza:
42%
Az EXEM elvetette velem a közös babát. Én elváltam. Aztán ő nost újra bősül és lesz gyerekük. Egy igazi paraszt.
2018. jan. 7. 18:24
 7/77 anonim ***** válasza:
24%

3 vigasztald magad

Eretlen selythalmaz

Bakker mire megolted volt keze laba szeme szaja es nyelte a magzatvizet dobogott a szive ( ha nincs szivhang nnem szakitjak meg )

Sejthalmaz aha

2018. jan. 7. 22:43
 8/77 anonim ***** válasza:
47%

7-es szerinted bárkit is érdekel a szentfazek dumad?? Mert engem totál hidegen hagy, úgyhogy kár erőlködnöd. :)

Nem vigasztalom magam, ugyanis nincs amiért. Az az embrió még koránt sem egy ember, a nő teste nélkül életképtelen, szóval nekem nem kell a sóder.

2018. jan. 7. 23:22
 9/77 anonim ***** válasza:
32%

Akkor maradj vele együtt, ha ezzel együtt is el tudod fogadni.

8-as! (Aki egyébként a 3-ast is írta) Dehogy te voltál neki a fontos! A saját kényelmének előtérbe helyezése, a feladattól való elmenekülés, a felelősség nem vállalása, ez a jellemző rá. Bár, ebben mondjuk te is magadra ismerhetsz. Gondolom, nem jutottál túl messzire karriered építésében. Szereztél egy kétes értékű diplomát, aminek a használhatósága a nullához konvergál. A munkahelyeden te vagy a küldd ki-hívd be, 12 egy tucat ember. Bármikor pótolható. Nagyra vagy az életeddel, mintha érne is valamit. Nem sokat, sajnos, de ezért megdolgoztál.

2018. jan. 8. 08:39
 10/77 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, tapasztalatom szerint AB után általában együtt maradnak a párok (kivéve persze, ha pont azért kerül sor az AB-ra, mert rossz a kapcsolat, vagy már szakítottak is), na ezzel szemben az egyoldalú gyerekvállalás törvényszerűen felrobbantja a kapcsolatokat rövid időn belül.
2018. jan. 8. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!