Abortusztabletta mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok nekem az lenne a problémám h terhes voltam 6 hetesen kiderult h petezsak van de nincs semmi benne a Nodoki adott abortusztabletta okt22 én meg volt a veteles egész 6ig véreztem 6-tól 14ig barna folyasom volt akkor fel hívtam a dokit azt mondta h ez normális 14en megint beteg lettem tegnapelőtt végeztem és mamma egész nap semmi se volt viszont estére megint véreztem egy kicsit mitől lehet Holnap fel hivOM a dokim de addig is nyugtassatok meg :( mi lehet a baj ???2017. nov. 22. 17:37
1/8 anonim válasza:
Mert telefonon beléd lát a doki?
Maradandó károsodásaid lehetnek, ugyanis az abortusztabletta nem takarított ki teljesen. Ezért is illegális Magyarországon.
Valószínűleg kaparásra lesz szükséged. Ügyelet azonnal és imádkozz, hogy később lehessen még gyereked, amikor akarsz.
2/8 anonim válasza:
Kérdező, mivel okt 22. egy hónapja volt, nem lehet, hogy simán megjött? Van bármi egyéb panaszod? (menzesztől különböző fájdalom, láz, akármi?)
3/8 anonim válasza:
A nődoki nem adhatott abortusztablettat mert törvenytelen lenne, plane üres petezsakra..te siman menstrualsz csak
4/8 anonim válasza:
Utolsoval ertek egyet. Magyarorszagon nem engedelyezett eljaras a tabletta.valami nem oke a sztorival
5/8 anonim válasza:
Hát, őszintén szólva nem írta a Kérdező, hogy Magyarországon él-e... tehát én a történetet magát nem kérdőjelezném meg.
6/8 anonim válasza:
Szerintem sem itt él, hisz látszik az írásán.
7/8 anonim válasza:
6 hetesen még nem adnak tablettát...7. hétig kell szívhangnak lennie.
8/8 anonim válasza:
Előző, kérdést olvastad?: "...6 hetesen kiderult h petezsak van de nincs semmi benne a Nodoki adott abortusztabletta ..." Tudod, a petezsáknak nem lesz szívhangja... ahol használják a tablettát, ott inkomplett vetélések befejezésére is használják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!