Volt valakinek a hetényi Géza kórházban abortusza?
Holnapra van idő pontom és kicsit félek.
Van tapasztalat?
Sokáig váratnak?
Kedvesek?
Mert már miért lenne kamu a kérdés...?
Nektek meg nem kéne ész nélkül állandóan predikalni, hogy mindenáron tartsa meg a magzatot és mellé lehordani mindenkit, aki tőletek eltérő véleményen van....!
Köszönöm a válaszokat!
Túl vagyok rajta mert jelenlegi helyzetben nekem és legfőképpen a meglévő 3 gyerekemnek ez volt a legjobb döntés!.
Lehet hogy amit most írok nagyon durva és nyers lesz de le kell írnom!
6 évig szoptattam egy huzamban mert mire az egyik leszokozt rá pár hónapra jött a kis teso es folyt.köv.
6 évig Nem aludtam végig 1 éjszakát!
De ezek még Nem is akkora problémák!
Ezek csak engem viseltrk meg de saját akaratombol!
Ebben az időben a férjem egyedül teremtette meg az anxagiakat!
Akkor még albérletben.
Nehéz volt.
Mióta Nem vagyok annyira 'lekötve"
Vállalkozást hoztam létre házat autót vettünk 1 év alatt,most is vannak nehéz idők de más a helyzet mint akkor,de NEKEM ott kell hogy l legyek!
Lelkileg fizikailag idegileg engem annyira megviselt ez az időszak hogy ha arra gondolok hogy újra szoptatok éjszakázok és a pici gyerekeimre nem jut annyi odafigyelés stb. Hányingert kapok!
Igen leírtam így érzem!
Már megalapítottuk a családunkat sokat szendvedtünk és szendvedünk a családunkért,nem vehetek el a meglévőktől több időt odafigyelést!
Nagxon sajnálom hogy így alakult mert ő is a miénk volt,de ha már így alakult így kellett lennie!
Aki a hosszú történetet írta: a helyedben én is így döntöttem volna 35 éves gyerek nélkül de nálunk más a helyzet!
Nekem az orvos mondta ezt!
Én csak azt írom amit mondtak!
Utolsónak igaza van!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!