Mindenképpen szükséges beszélni a védőnővel az abortusz előtt?
Tudom, hogy 2 alkalommal kell elmenni, de ezt feltétlen muszáj?
Még akkor is, ha magát a beavatkozást magánkórházban végzik?
Én egy bizonyos pontig nem itélem el az abortuszt hiszen vannak olyan helyzetek amikor nincs más választás. De akkor is gyilkosság, ha tetszik ha nem.
Legközelebb kérdező lehetőleg rendesen védekezz, h elkerüld ezeket a "kellemetlen" helyzeteket.
Nekem soha nem volt abortuszom, nem is lesz, de úgy tudom, h muszály az a 2alkalom..
Nevetseges amit itt paran lemuvelnek a szentrizsaval.
Kerdezo,igen kotelezo elmenni a vedonohoz. Ezert jobb sokkal a kulfodi rendszer,itt nem kell vedonohoz menni,csak elmesz nogyogyaszhoz,aztan mehetsz is elvetetni. (Ab.klinika,akar korhaz,vagy magan.) Csak annyi,hogy itt dragabb a procedura,ja meg ab.tabletta is van.de zt csak akkor,ha csak meg kicsi a terhesseg. (kulfoldon elek),szerencsere sosem volt abortuszom,es ab.tabira se szorultam soha,mert mi tudjuk hogy hogy kell hasznalni az ovszert a parommal immar 5eve.
Rendesen kellene védekezni és kész!! Ugyan már 2017 írunk!! Érdekes én miért nem estem véletlenül teherbe?
Majd szólók amikor megsajnáltam azt a szegény lelkileg meggyötört nőket.
Abban az esetben nem itélkezek amikor az anya életveszélyben van vagy a pici élettel össze egyezhetetlen állapotban van.
Miért, ha azt írom, hogy védekezés mellett lettem terhes (mert igen, ilyen is van), akkor az változtat valamit a helyzeten?!
Nem. Akkor meg nem tök mindegy?
Nem sajnálat, vagy megértés kell, hanem a kérdésemre válasz. Akinek ez nem megy, annak nem kell válaszolni!
Nem haragszom senkire egyáltalán.
Én hoztam egy döntést és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!