Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mindenképpen szükséges beszéln...

Mindenképpen szükséges beszélni a védőnővel az abortusz előtt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy 2 alkalommal kell elmenni, de ezt feltétlen muszáj?

Még akkor is, ha magát a beavatkozást magánkórházban végzik?

2017. ápr. 8. 15:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%

Én egy bizonyos pontig nem itélem el az abortuszt hiszen vannak olyan helyzetek amikor nincs más választás. De akkor is gyilkosság, ha tetszik ha nem.

Legközelebb kérdező lehetőleg rendesen védekezz, h elkerüld ezeket a "kellemetlen" helyzeteket.

Nekem soha nem volt abortuszom, nem is lesz, de úgy tudom, h muszály az a 2alkalom..

2017. ápr. 8. 17:31
 12/26 anonim ***** válasza:
45%

Nevetseges amit itt paran lemuvelnek a szentrizsaval.

Kerdezo,igen kotelezo elmenni a vedonohoz. Ezert jobb sokkal a kulfodi rendszer,itt nem kell vedonohoz menni,csak elmesz nogyogyaszhoz,aztan mehetsz is elvetetni. (Ab.klinika,akar korhaz,vagy magan.) Csak annyi,hogy itt dragabb a procedura,ja meg ab.tabletta is van.de zt csak akkor,ha csak meg kicsi a terhesseg. (kulfoldon elek),szerencsere sosem volt abortuszom,es ab.tabira se szorultam soha,mert mi tudjuk hogy hogy kell hasznalni az ovszert a parommal immar 5eve.

2017. ápr. 8. 19:11
 13/26 anonim ***** válasza:
6%
Ha annyira valóságos és nem az ő agyszüleménye, akkor kérnék egy linket is, hogy hol lehet elérni ezeket a beszámolókat!
2017. ápr. 8. 20:44
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Majdnem!kedves abortuszellenesek... Itt egy szovegreszlet ezt masoljatok holnaptól jó?? "igen"/"nem"... Max meg annyit hogy "sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél"... Szegyeljetek magatokat.. En is kíváncsiságból vagy segitseg gyanánt bele bele olvasok az itteni kérdésekbe, gusztustalan amit műveltek! Fejezzétek mar be! Tudtok olvasni? .. Kérdező feltett egy kérdést! Hahooo nem érdekli a véleményetek! Döntött! PONT! (súgok hogy könnyebben tudjátok ti is válaszolni) Igen kérdező kötelező kétszer elmenni, sok erőt a következő időszakhoz. Kitartás! ( abortusz ellenesek! Ctrl+c köv kérdésnél Ctrl+v 😉
2017. ápr. 8. 21:37
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Már nem azért, de mégis honnan a jó fenebol tudod, hogy kinek mi mennyit ér meg vagy épp nem ér meg?! Mindenki életében más és más dolgok a fontosak és ami az egyiknek a legfontosabb az életben (pl egy gyerek), az másnak lehet, hogy negyed annyira sem fontos. Koránt sem mindenkinek élete középpontja és értelme egy gyerek! Ez az egyik. A másik, hogy marhára bírom mikor a nagy magzatfanatikusok csak ezekkel a szar, semmitmondó kamu dumakkal tudnak jönni, hogy "Majd az idő megold mindent..., majd lesz valahogy, majd csak segíteni fog valaki, biztos nem lesz semmi gond, minden rendben lesz....." Ti látjátok miket fröcsögtök?! Ja majd csak megold mindent az idő..vagy nem. Majdcsak segíteni fog valaki...vagy nem. Erre aztán nyugodt szívvel lehet alapozni valóban és nyugodtan lehet szülni, hisz valahogy biztos lesz majd, max éhen hal szerencsétlen, mit számot, lényeg hogy nehogy abortuszra menjen az a terhes nő. Ti is csak addig jartatjatok a szátokat, amíg az abortusz ellen kell kampányolni, de kérdem én, ha az álszent "Majd lesz valahogy, biztos segíteni fog valaki" dumatok nem jon be és mégsem segít senki és nincs miből ellátni a gyereket, akkor majd ti fogjatok pénzelni a nőt és a gyerekét??! Fogtok küldeni nekik rendszeresen pénzt, hogy fel tudja nevelni? Jaaa hát persze hogy nem, hisz a baba megszületése után az már nem a ti dolgotok, h mi lesz vele....Néha végig is kéne gondolni, amit beszéltek. Mert olyan könnyű írni, hogy Jajj mindent meg lehet oldani, Jajj ne aggódj minden király lesz, csak hogy ez marhára nem így működik és erre alapozva gyereket szülni iszonyat nagy felelőtlenség, annak ellenére hogy ti ezt akarjatok felelős döntésnek és hozzáállásnak beállítani..
2017. ápr. 9. 04:11
 16/26 anonim ***** válasza:
7%

Rendesen kellene védekezni és kész!! Ugyan már 2017 írunk!! Érdekes én miért nem estem véletlenül teherbe?

Majd szólók amikor megsajnáltam azt a szegény lelkileg meggyötört nőket.

Abban az esetben nem itélkezek amikor az anya életveszélyben van vagy a pici élettel össze egyezhetetlen állapotban van.

2017. ápr. 9. 07:10
 17/26 A kérdező kommentje:

Miért, ha azt írom, hogy védekezés mellett lettem terhes (mert igen, ilyen is van), akkor az változtat valamit a helyzeten?!

Nem. Akkor meg nem tök mindegy?

Nem sajnálat, vagy megértés kell, hanem a kérdésemre válasz. Akinek ez nem megy, annak nem kell válaszolni!

2017. ápr. 9. 09:26
 18/26 anonim ***** válasza:
64%
#21, igen, 2017 cvan, és még mindig nincs 100%-os fogamzásgátlás... egyébként meg a döglött lótetüt se érdekli a tudatlanságon alapuló ítélkezésetek...
2017. ápr. 9. 09:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem haragszom senkire egyáltalán.

Én hoztam egy döntést és kész.

2017. ápr. 9. 12:45
 20/26 anonim válasza:
15%
komolyan mondom én nem értelek titeket ez a sok herce hurca megéri mint hogy vennétek óvszert? de most komolyan?
2017. ápr. 9. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!