Én vagyok a szemét?
Figyelt kérdés
Egy közelebbi ismerősömnek múlthéten volt abortusza, erre ma átjött, és elkezdte mondani hogy milyen rossz neki meg minden. Először normálisan megkértem hanyagoljuk a témát mert nem érdekel, tudja az én álláspontom. Erre nekiállt vergődni meg hisztizni hogy ő mennyire szenved, mire felemeltem a hangom és közöltem hogy ne nyavalyogjon, senki nem kényszerítette hogy megtegye, ne engem fárasszon az önsajnáltatásával mert nem hat meg. Erre lehordott mindenféle szemétnek, meg érzéketlen bunkónak.2017. márc. 13. 17:46
11/53 anonim válasza:
Nem mindegy, miert volt abortusza es tudta volna vallalni a gyereket vagy sem.
Ha indokolt volt az ab es tenyleg bantja, akkor erzeketlen voltal.
De ha csak az alakjat feltette vagy egy 30-as karrierista pi.csa aki meg bulizni akar meg pasasokat felszedni akkor en is kiosztortam volna hogy o akart elvetetni szoval fogja be.
12/53 A kérdező kommentje:
Igen volt oka: megcsalta a pasiját és nem tudta kié a gyerek. Meg azért érdekes, én legyek rá tekintettel, de neki nem kell rám tekintettel lennie?
2017. márc. 13. 18:01
13/53 anonim válasza:
Igen kérdező, te.
Attól, mert egy emberrel más a véleményetek egy témáról, még nincs jogod bunkózni.
14/53 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy ezesetben miért törődsz vele? Ha ennyire zavar téged meg így beszélsz róla?
Van elég baja.
15/53 anonim válasza:
10-es, meglepne ha tudnad, hanyan total le se tojjak es akar harom abortuszt is bevallalnak egymas utan ....sajnos ismerek olyat.
16/53 A kérdező kommentje:
Először szépen kértem hogy beszéljünk másról ha már átjött, de nem vette figyelembe a kérésemet. Utána mondtam erélyesebben, mert már felhúzta az agyam...
2017. márc. 13. 18:03
17/53 anonim válasza:
#12 "Meg azért érdekes, én legyek rá tekintettel, de neki nem kell rám tekintettel lennie?" - miért Kérdező, veled mi történt, amiért tekintettel kellene lenni rád? Mondjuk, ha te közben elvetéltél volna, pedig nagyon akartad volna a gyereket, akkor érthető lenne a te túlérzékenységed is...
18/53 anonim válasza:
Szoval riban.ckodott es a pasija hata mogott ilyet tett.
En is elkuldtem volna melegebb eghajlatra, hala egnek nincsenek prostik a baratnoim kozott...
19/53 anonim válasza:
15-ös
Sajnálom, még nem hallottam ilyenről :( szomorú
20/53 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert tudja hogy abortusz ellenes vagyok. Én nem mondtam egy szóval se neki hogy tartsa meg, nem ri.coztam le amiért azt se tudja ki az apa, de akkor ő meg ne jöjjön sirnyákolni hozzám, meg magát sajnáltatni. Másból se állt ki csak azt hallgattam hogy jajj szegény ő, egy szót se vesztegetett se a gyerekre, se a pasijára. Én tiszteletben tartottam hogy abortuszra meg, ő is tartsa tiszteletben az én véleményem...
2017. márc. 13. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!