Abortusz után bent kell tölteni az éjszakát? Kérhetem, hogy más osztályon helyezzenek el?

Figyelt kérdés

Magánorvoshoz járok, de ugye az abortuszt a kórházban végzi el. A gondom az lenne, hogy az osztályvezető főorvost jó lenne elkerülnöm a kórházban, mármint hogy ne is tudja, hogy ott vagyok és hogy miért...

Vagy abortusz esetében nem kell befeküdni a kórházba?

Ha igen, lehet kérni, hogy más osztályon legyek?

Vagy ilyen nincs és célszerűbb akkor magánintézménybe menni?

2017. febr. 17. 12:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
97%

Miért, ha nem a párjától van, akkor már oké, hogy nem tud róla???

Mindegy, milyen okból nem értesíti a párját, itt akkor is durva dolgok vannak a háttérben.

Vagy szerinted rendben van, hogy eltitkolja, hogy megcsalta, eltitkolja, hogy teherbe esett a szeretőtől, titokban elveteti, aztán élnek boldogan, míg meg nem halnak???

Mindegy, mi van a háttérben, erről a párjának tudnia kell(ene).

2017. febr. 17. 13:54
 22/42 anonim ***** válasza:
91%
Te figyu ez nem szálloda, hogy ha nem tetszik akkor másik szobát kérek :D
2017. febr. 17. 13:58
 23/42 anonim ***** válasza:
45%

nagyon szemét dolog, hogy eltitkolod ezt a párod elől. ez ugyanúgy az ő gyereke is.

Én, nőként lassan már úgy látom, hogy a férfiak jogai csorbulnak ezzel a bazinagy "én testem, én dolgom" hozzáállással.

Nem a te tested, a közös gyereketek teste felett akarsz rendelkezni, a párod tudta nélkül. ez baromi önző

2017. febr. 17. 14:57
 24/42 anonim ***** válasza:
36%

Először beszéld meg az apával.

Aztán mérlegeld a dolgot. Meg nem történtté tenni nem lehet. Szülők vagytok.

A magzat nem tehet róla, hogy életre hívtátok. Ő él.

Az abortusz szerepelni fog majd a terhes-könyvecskédben. Valahol valakinek majd magyarázkodnod kell miatta.

Ha megszülöd, az egyenes megoldás.

Aztán, ha nem akarod, akarjátok felnevelni, örökbe lehet adni.

2017. febr. 17. 15:04
 25/42 A kérdező kommentje:

Én 18 éves vagyok, a barátom 20.

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de elég kevés esély van rá alapból, hogy együtt élnénk le az életünket, főleg úgy, hogyha még a kapcsolatunk eddigi történetét is nézzük. És nagy a valószínűsége, hogy nem az övé a baba (szünetet tartottunk a kapcsolatunkban).

2017. febr. 17. 15:07
 26/42 anonim ***** válasza:
46%

Kedves valaszolok!

Par kerdesselefolott irt egy lany hogy adott esetben indokolt-e az abortusz? MINDENKI igen-nel valaszolt.

Honnan tudjatok hogy itt indokolt-e? Lehet, hogy igen.

De nem is ez a lenyeg mert nem ez volt a kerdes.

Nem szep persze hogy nem mondja el apukanak, de nem az en dolgom egy vadidegen par kapcsolata, ezert nem is erdekel megmondja-e a lany. Ne alszenteskedjetek mar, tenyleg erdekel egy vadidegen par kapcsolataban az oszinteseg vagy csak okoskodni gyultok?

A kerdesre a valaszt mar leirtam. Nem mennek ebbe a korhazba.

2017. febr. 17. 15:08
 27/42 anonim ***** válasza:
23%

Na, utolso is megerezte a balhe szagat es jott emberkedni.

Aki nem a kerdesre valaszol, minek ir? Ettol kemenyebb?

2017. febr. 17. 15:41
 28/42 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam gonosznak, vagy akár "alja embernek". De nem fogom felforgatni az életünket, mikor csak nemrég kezdtük újra.
2017. febr. 17. 15:48
 29/42 anonim ***** válasza:
41%
A pasid tudja hogy más kapálta az ágyást míg távol volt? Vagy azt se vallottad be? Mindenesetre ha megtudnám hogy ilyen a barátnőm kidobnám mint azt a bizonyos macskát...Remélem ő is hasonlóképpen őszinte és becsületes vele, mint te veled, és mondjuk hazavisz hozzád egy jó kis kankót vagy trippert, esetleg hpv-t.
2017. febr. 17. 16:04
 30/42 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem magánkórházba mész nem kérhetsz semmit. Ha nincs komplikáció hazaengednek délután.

De szerintem a hazugság aláássa az egész kapcsolatot. Ha te sem tartod valószínűnek, hogy egymás mellett maradtok válasz inkább a gyermeked.

2017. febr. 17. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!