Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz külföldön? Mi a menete?

Abortusz külföldön? Mi a menete?

Figyelt kérdés
Lehetséges elvégeztetni ezt a beavatkozást egy másik európai országban úgy, hogy amúgy Magyarországon élek?
2017. jan. 24. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Semmi közöm hozzà...de ha vèdekezne megkimèlnè a teszèt lelkèt aztol aminek kiteszi....gondolom te valami pàtyolgatoja vagy az ilyeneknek....de neked meg semmi közöd ahhoz hogy mas mit ir....a kerdeste valaszolj aztan tunj el....ennnyi....regen ez az oldal legalabb mentes volt az ilyen wmberektöl...de mostanra ez csak arra van hogy masok vèret szivjàk az olyanok mint te os....vèrszivo tarsasag....de hogy valaszoljak itt is: ugyanaz a menete mint mashol....
2017. febr. 14. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

#11es...az most nekem szólt? #10es vagyok.

Nem vagyok pátyolgatója...amikor kellett védekeztem, amikor meg nem tettem, nem vetettem el. 24 hetes kismama vagyok. Kérdésére válaszoltam egyik előbbi hozzászólásomban. És drága 11es, csak hogy tudd, nem minden országban ugyanaz a menete. Persze tudom, hogy a magzat szempontjából ugyanaz.

2017. febr. 14. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

#11, az első mondatod valódi telitalálat. Valóban semmi közöd hozzá, semmi jogod, hogy bárkit is felelősségre vonj, és semmi közöd ahhoz se, hogy valaki miért akarja megszakíttatni a terhességét.

"....de hogy valaszoljak itt is: ugyanaz a menete mint mashol...." - ez meg még mindig ostobaság - szerencsére - Ausztriában simán elvégzik pl. nem kell előtte 2 beszélgetés, Angliában 24 hét a korhatár mindenkinek, Ausztriában csak 14, Romániában 16 évig kell a szülőtől műtéti beleegyezés. A teljesség igénye nélkül...

A másik véglet mondjuk Írország meg Lengyelország, ahol csak EÜ indikációban végzik el, a terhes nő kívánságára nem.

"....regen ez az oldal legalabb mentes volt az ilyen wmberektöl..." - ma már szerencsére nem az, nem csak a hittérítés,, meg a "rendpárti-értékelvű" agybaj tombol, a terhességmegszakítás témában is akad hasznos, meg érdemi tanács a "ezt meg azt kellett volna" fröcsögés és a lándzsarázó ítélkezés mellett.

2017. febr. 14. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
3%

Agyhalál. Senki sem vont felelősségre senkit. Úgy ahogy nekem sincs közöm hozzá, úgy Neked sincs, kedves utolsó.

Igen, a magzat számára ugyanaz a menete, a nő számára nem az...szerintem erre vonatkozott a kérdés, erre válaszoltunk itt páran, a kioktatókat leszámítva. 12es vagyok

2017. febr. 15. 00:36
 15/15 anonim ***** válasza:
86%

A kérdés arra vonatkozott, ha ennyire nem nyilvánvaló egyeseknek, hogy mi a külföldi abortusz menete a NŐ számára! Nem kell megint jönni ezzel az undorító ítélkezéssel, hogy így-úgy gyilkos....

Az "anyuka" kényelmes élete meg igenis előrébb való, mint egy pár hetes kis sejtcsomo! Az ő testerol és életéről beszélünk, tudattal, érzéssel, vagyakkal es tervekkel teli felnőtt emberről van szó! Azért engedtessék már meg, hogy mindenki maga döntse el, hogy hogyan kíván élni...!

2017. febr. 15. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!